Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit

enfed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar kartvizit çalışmama bakarmısınız...
ugurtekstljp0.jpg

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
enfed, böcek sanki kartın üzerinde geziniyo gibi yorulmuş olmalı nerde dursam diye soruyo sanki... :) denge yok kartvizitte web adresini üste koymanı söyleyen biri oldu da mı özellikle orda kullandın? TEL ve FAKS büyük harfle yazılmaz

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
uguremlakea7.gif

Daha önce forumda vermiştim. Benzettim bi an çalışmayı. Uğurböceğini görünce. :lol: Tek sevdiğim böcek. Yo yo birde arı var:D

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
volkan senin böcek çok sakin usul usul duruyo enfed'inki yürüyo :))

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizit çalışmanda firma ismine uygun logo uğur böceği ve/veya bunun benzeri olabilir ki zaten katrvizitte bu öğeyi kullanmışsın iyi güzel peki bu kartın sahibi defne hanımın bir ünvanı yok mu?Satış temsilcisi felan mı?

Firmanın internet adresini en alta yerleştirmen daha iyi olur gibi geldi.Kartvizitin tümünde aynı yazı fontunu kullanmışsın.Firma isminde farklı birçarpıcı bir font kullan derim.

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
volkanın göstrdiğindiği dizaynı bi incele bencede doğru bir örnek çünkü senin kartvizitin çok zayıf kalmış bu arda kullandığın fontlarıda değiştimelisin tırnaklı ve ince karakterlerde okunm problemi yaşanyor

enfed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar niye öyle diyosunuz sanki gezmiyoo benim ugur böcegimde duruyoooo ugur emlakı daha önce görmemiştim aslında gördügüm iyi oldu genede yorumlarınız için teşekür ederim :(

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım kusura bakma yanlış anlaşılmak istemem ama ben sadece denge yok demek istemiştim. o uğur böceği orda çok büyük ve yapay duruyo logoyla kopmuş.

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence ikiside olmamış yorumlacak bi tasarım yok lütfen biraz daha dikkat edelim kartvizit deyip geçmeyin arkadaşlar firmanın kimliğini yansıtıyorsunuz.... biraz daha dikkat:)

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
ugur böceginin bacaklarini lütfen atarak ve dizayni bir daha elden gecirerek yapabilecegine inaniyorum senin... fontlarida dogru kullandinmi olay bitecektir. Marka ön planda olmali. Eline saglik simdiden

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Lütfen yapici olup arkadaslarimizi yönlendirelim evet olmayan kisimlar var ama yapabilirler :) Emege saygi