Johnny!
🌱Yeni Üye🌱
merhaba ismim engin tasarım işiyle uğraşmamama rağmen kendi firmamızın imsakiye, broşür, kartvizit vb. tasarımlarını konuya ilgim sebebiyle ben yapıyorum.
photosop bilgimi yeni öğrendiğim ve hala tam kavrayamadığım corel le birleştirince kendimce vasat çalışmalarımı çıkartıyorum.. kısaca ben buyum.
sitenizi yeni buldum üye oldum ve sanoyorum kendimi şanslı hissediyorum
çünkü sizden öğrenebileceğim çok şey var.
özelliklede danışmak istediğim birşey var.. bu konu üzerinde emek harcadım fakat sonuca ulaştırmakta zorlanıyorum. hatta deliriyorum denilebilir
üzerinde çalıştığım şey 500 civarı parça içeren yedek parça ürün kataloğu..
bu fotoğrafların 300 kadar olan kısmını çekip photoshop ta editledim beklediğimden çok daha güzel bir çalışma oldu. hepsinin fonları yok hepsini isim gruplaması sırası bilgileri herşeyi hazıda..
fakat bunları güzel değerlendiremediğim zaman ne yazıkki hiçbir anlamı olmuyor..
ve bunu içince corel bilgisi gerekiyor.
örnek aldığım kataloglardan bazılarının örnekleri aşağıda (tarattım)
benim yapacağımla bu kataloglar aynı sektör ve ürünler benzer
ne yaparsam yapayım bu kataloglar kadar nizami bir iş çıkartamıyorum.
acaba üzerinde özgürce oynama yapabileceğim bu tarz hazır şablonlar varmıdır? tasarımı önemli değil tablo dizilimi vb şeyler olması yeterli..
yardımcı olabilirseniz inanın çok iyi olucak zaten olmadı bir firmaya yaptırmak zorunda kalıcam..
teşekkür ederim
photosop bilgimi yeni öğrendiğim ve hala tam kavrayamadığım corel le birleştirince kendimce vasat çalışmalarımı çıkartıyorum.. kısaca ben buyum.
sitenizi yeni buldum üye oldum ve sanoyorum kendimi şanslı hissediyorum
çünkü sizden öğrenebileceğim çok şey var.
özelliklede danışmak istediğim birşey var.. bu konu üzerinde emek harcadım fakat sonuca ulaştırmakta zorlanıyorum. hatta deliriyorum denilebilir
üzerinde çalıştığım şey 500 civarı parça içeren yedek parça ürün kataloğu..
bu fotoğrafların 300 kadar olan kısmını çekip photoshop ta editledim beklediğimden çok daha güzel bir çalışma oldu. hepsinin fonları yok hepsini isim gruplaması sırası bilgileri herşeyi hazıda..
fakat bunları güzel değerlendiremediğim zaman ne yazıkki hiçbir anlamı olmuyor..
ve bunu içince corel bilgisi gerekiyor.
örnek aldığım kataloglardan bazılarının örnekleri aşağıda (tarattım)
benim yapacağımla bu kataloglar aynı sektör ve ürünler benzer
ne yaparsam yapayım bu kataloglar kadar nizami bir iş çıkartamıyorum.
acaba üzerinde özgürce oynama yapabileceğim bu tarz hazır şablonlar varmıdır? tasarımı önemli değil tablo dizilimi vb şeyler olması yeterli..
yardımcı olabilirseniz inanın çok iyi olucak zaten olmadı bir firmaya yaptırmak zorunda kalıcam..
teşekkür ederim