Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
logotype da yazıyı büyüterek ön planda göstermen logonun etkisini arttırmış. Logondaki çatı işaretine gelince bu inşaat sektöründe klişeleşmiş bir sembol artık.Bir çok inşaat logosunda bu var. o çatı sembolü olmasada aynı etkiyi yaratır logon. bence gereksiz bi işaret.
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar... ancak çatı görüntüsü ya da işaretine gelince, o işaret daha önce yapımcı firmanın logosunda olduğu için ve bu konakları da onlar yapacağı için koydum.
isim cok guzel mimar sinan konaklari bence cok daha ıyısı gerekıyor bu ısme daha ozgun olunabılır arkadasın dedıgı gıbı catı oalyını kullanmayın derım bıde kenarlara gıdıldıkce beyazlasma oluyo onu kaldırın derım son olarakta yazların uzerındekı buturler kotu durmus
isim cok guzel mimar sinan konaklari bence cok daha ıyısı gerekıyor bu ısme daha ozgun olunabılır arkadasın dedıgı gıbı catı oalyını kullanmayın derım bıde kenarlara gıdıldıkce beyazlasma oluyo onu kaldırın derım son olarakta yazların uzerındekı buturler kotu durmus
Yorumun için teşekür ederim, değerlendireceğim. Ancak yorumunu yaparken "daha iyisi" ya da "özgün" derken nasıl olması gerektiğini, özgün bir çalışmanın nasıl olduğunu söyleseydin yardımcı olabilirdin.
Bir de bunu söyleme gereği hissediyorum. Yorumun anlaşılması zor kardeşim. Bir grafiker herşeyden önce tertip sahibi ve en azından bağlaçlar ile iyelik eklerini birbirinden ayırt edebilecek dil bilgisi kurallarına vakıf olmalı. Mesela "...son olarakta..." değil "son olarak da", "...bide..." değil "...bir de..." yazılması gerekir. Ayrıca, grafik tasarımcı "kenarlara gıdıldıkce beyazlasma oluyo" gibi bir ifadenin yerine "kenarlardaki degradeler..." ifadesini kullanması lazım. Zira bu uygulamanın adı "degrade"dir.
Haklısın ama yapılacak olan bina yaptığım logo gibi olacak. Aslında yapılacak olan binanın 3D çizimini de gösterseydim, sizlere neden böyle bir çalışma yaptığımı daha net anlatabilirdim.
yapılacak iş logodaki yapılar olabilir ama isim de ona göre seçilmeli mimar sinan konakları logo da kocaman üç blok ayrıca dümdüz ve basit daha derine inilebilmeli sonuç olarak logodaki tek dikkat çeken bölüm büyük dehanın adı mimar sinan
aslında logoya yön verecek ipucu çok açık bir şekilde bulunuyor. Mimar Sinan çizgilerinden yola çıkarak bir logo oluşturulabilinirdi. Buda benim fikrim tabi ki.
aslında logoya yön verecek ipucu çok açık bir şekilde bulunuyor. Mimar Sinan çizgilerinden yola çıkarak bir logo oluşturulabilinirdi. Buda benim fikrim tabi ki.
Mimar Sinan 21 yy da yaşasaydı mimari çizgilerini geçmiş asırdaki gibi kullanırdı sence. Mimar sinan çizgileri nasıl oluyor bir örnek versenizde bizde öğrensek bilmiyorum şahsen.
Yazı karekteri ve renkleri güzel.Görsel hiç uymamış.Herkes bunu kullanıyor diye ben kullanmıyorum düşüncesine hiç katılmıyorum.Uyumlu bir yazı karekteri ve rengi ile güzel bir kompozisyon oluşturulduktan sonra pekala kullanılabilir.Ancak bu yazı karekterine bu görsel uymamış.Daha değişik şeyler denemnizde fayda var.