Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayıp Lise Diploması Yardım

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Bir akrabamızın lise diploması kayboldu.Mezun olduğu okul Konyada bulunuyor.Fakat kendisi şu anda İzmirde ikamet ediyor.İnternette yaptığımız araştırmaya göre diplomanın mezun olunan okuldan tekrar istenmesi gerekiyormuş.

Bu seçenek kendisi için pek kolay değil.Daha kolay bir yöntem olan
bu diplomanın İzmirden temini yapılabilir mi?Onu öğrenmek istiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler.

Benzer konular

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
ali benim bildiğim resmi mühürlü her damga icin yerel kayıp ilanı verilip sonrasında okula gönderiyorsun.
ancak bu hususta okuldan okula degisen bir durumda var sahsen kendilerini okula isteye bilirler bence direk okulla irtibata gecmesi daha uygun olur kardeşim.
not: diplomanın onaylı fotokopisi varsa gerek yok. kolay gele umarım halolur işiniz.

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bürokrasi biraz canınızı sıkacak:)

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bildiğim kadarıyla mezun olduğu liseye gidip lise diplomasını tekrar çıkrası gerekcek..

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Teşekkürler arkadaşlar anladığım kadarıyla okula gitmeden almamızın bir yolu yok.

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben konyadayım hangi okuldan alınacak yardımcı olabilirim bu konuda istersen

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Ben kendisine soryum tamam derse seninle irtibata geçerim melek_ata.Şimdiden teşekkür ederim ilgin için.

lycaena

🌱Yeni Üye🌱
kayip oldugunda ya da baska bir nedenden yeniden diploma alinamiyor. Ancak okul imzalı muhurlu mezundur yazisi veriyor.
baska turlu mumkun degil.

skorsky290

🌱Yeni Üye🌱
diploma kayıpsa yapcak birşey yok ya okula gidip .....adlı kişi bu okuldan mezun olmuştur yazısı alacaksın bende diplomamı kaybettim sonra okuldan mezun yazısı için müracak ettim
yada ikinci bir yöntemle fotokopi varsa kalpazan birini bulup yeni bir diploma bastıracaksın ama anlaşılırsa resmi evrakta sahtecilik yüzünden mahkemeye gidersin