Merhaba arkadaşlar siteye bu aralar yeni takılmaya başladım çok faydalı bilgiler var çok şey öğrendim saolun. ben bir reklam ajansında yaklaşık 4 aydır Web Tasarımcı olarak çalışıyorum internet ortamında iyi işler çıkarıyorum fakat işin boyutu katalog yapma ve ambalaj tasarlamaya gelince oturuyorum yerimde. Corel X3 kullanıyorum clipartlar yardımıyla broşürler ve kartvizitler yapabiliyorum iyide işler çıkarıyorum fakat kafamda bir çok soru işareti var. bunlardan birincisi canlı görüntüler katalogta nasıl çıkarabilirim çalıştığımız matbaa CMYK ve .cdr formatında hazırlanmış işler istiyor benden. bu yüzden fazla yaratıcı olamıyorum katalogların arka planını nasıl canlandırabilirim bu işi tam anlamıyla öğrenmek istiyorum.
birde elimde yapmam gereken bir kek ambalajı var bunun için ölçütler nedir. genelde bunların baskısı nasıl yapılır kimler yapar tam olarak bilmiyorum
bu konular hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar herkese
birde elimde yapmam gereken bir kek ambalajı var bunun için ölçütler nedir. genelde bunların baskısı nasıl yapılır kimler yapar tam olarak bilmiyorum
bu konular hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar herkese