Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Kartım... Diya Ajans

budu1

🌱Yeni Üye🌱
özel kesim şeklinde yapmış olduğum tasarım. Yorumlarınızı bekliyorum iyi günler...

diya.jpg

akberrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
İsmin altına telefon olmamış bence nacizane fikrim budur
önerim
iletişim bilgilerini hepsini bir yerde topla
yaptığın işleride bir yere toparla dağınık olursa kafa yorarsın

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Yazıların perspektifi kartvizite uymuyor, çok sırıtmış, telefonu adresin altına daha iyi olur.
Ve logonun bir duruşu vardır, bu kartın yüzüne göre değişmez, bir ters bir düz kullanmışsınız. Pozisyonu neyse heryerde o şekilde kullanmalısınız.
Kolay gelsin.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazıların perspektifi kartvizite uymuyor, çok sırıtmış, telefonu adresin altına daha iyi olur.
Ve logonun bir duruşu vardır, bu kartın yüzüne göre değişmez, bir ters bir düz kullanmışsınız. Pozisyonu neyse heryerde o şekilde kullanmalısınız.
Kolay gelsin.

çok dogru katılıyorum arkadaşıma ;)

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo yani D harfi font olması gerek daha önce kullanmıştım... Ben bir ajans işletmecisi kartının herzaman farklı olmasından yanayım o yüzden kartınızın kesimini iyi düşünmüşsünüz...Fakat kartda kesimin dışında yorum yapılcak bir yer göremiyorum başarılar

budu1

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin.

logonun ters olmasındaki kasıt özel kesim olacağından dolayı idi...D harfinin içide kesilecekti ama düzgün bi şekilde olmayacağını söylediğinden dolayı matbaa bende geri düzeltmeyi unutmuşum :D yoksa dediğim gibi d harfinin içide özel kesim olacaktı...

ahmet sarıoğulları

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.asreklam.net
bence bir ajansın kartı ya çok şatafatlı ve şık olmalı
yada iddaalı ve sade bence olmamış tamamen kriterlerin dışında