Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi tasarımım ( şuan kulanıyorum ) Evren KEMER

turkoskar

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar tamamiyle kendi tasarımım ve hiç bir yerden örnek almadım, Nasıl olduğu konusunda görüşlerinizi alabilirmiyim :) teşekürler

6mlrA.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir grafikerin kullanacağı kartvizit bu olmamalı. Daha şık ve estetik bir kartvizit olmalı.

nenno85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emek verilmiş belli ama ben ilk bakışta kuaför kartviziti sandm:)

emelbozan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğinize sağlık ama Nihat Baysal hocamızın dediği gibi bir grafikerin kartviziti böyle olmamalı.
:)

ozanbb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1990'ların başında iki kutu kartvizit günümüz değeri ile yaklaşık 200 TL idi. Ancak günümüz teknolojik yenilikler ve tüketim miktarı vede Eğitimsizliğin vermiş olduğu hoyrat yorumlamalarla 15 TL'ye geriledi maalesef. Bugün Avrupada,Amerikada ve Ekonomik sevileri üst düzey Asya ülkelerinde "grafikerim" diyen insanların havası o ülkenin hakiminde ve savcıların da yok. Çünkü Teknolojik Sanatçı statüsü var. Bu kadar derinden girmek istemezdim kusura bakmayın arkadaşlar, kendi yaptığın işe her baktığında içinde heyecan oluyorsa yaptığın iş sanat,bırak insanlar sana bir şey sormadan yorumlasın. Arkadaş yaptığın tasarım hoş ancak bir grafiker için zayıf, emeğine sağlık.

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bir grafikerlik birkaç smoke ve abstract brush ile elde edilen bir meslek ya da hobi değildir

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir kartvizit seni diğer kişilere karşı tanıtacaktır. Boş bir karta isim yazsan bence bu karttan daha hoş olur. En iyisi sen daha fazla müşteri kaybetmeden biraz daha düşünerek yeni bir kart dene.

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
aslında güzel bir çalışma sadece fazla hayalperest olmuş gibi..Işık süzmeleri arasında adının dalgalanması..Güzel olmuş iyi olmuş ama yinede hemfikiriz.Bir grafikere olmamış arkadaşım ;)

sagat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bütün gölgeleri çizgileri ne varsa kaldır sadece ortaya ismini yaz arkasınada adres ve yaptığın işleri önlü arkalı ziyah zemin mat selefonlu yap gitsin bundan daha iyi ve havalı olur kansınındayım

tabi yazı karakterleri de net olmalı casper xerox tazrı karakterler olabilir

goldgirl_ayse

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar grafik tasarımına yeni başladım bana corelde yardımcı olacak birisi var mıdır acaba

kuzey_yildizi

🌱Yeni Üye🌱
bütün gölgeleri çizgileri ne varsa kaldır sadece ortaya ismini yaz arkasınada adres ve yaptığın işleri önlü arkalı ziyah zemin mat selefonlu yap gitsin bundan daha iyi ve havalı olur kansınındayım

tabi yazı karakterleri de net olmalı casper xerox tazrı karakterler olabilir

tamamen katılıyorum ....

onur_2727

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarımlar güzel ama .... başka alanlar için kullanılabilir...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaptığın işle pek de uyumlu olmamış kardeş

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
brushlar ile yaptığın desenler çokca düzgün durmuyor yazı tipini değiştirmen çok daha sağlıklı olur.