Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi sarı yumurtalar beyaz yumurtalara göre daha mı sağlam oluyor.birde kırılan kırılmayan tüm yumurtalar dik duruyor.yumurtanın bu şekilde durması zaten mumkün değil bir de kırılınca absürd bir hal alıo fikrinin önünde el pençe divan dururum fakat görseline aynı şeyi yapamayacam.emeğine aklına sağlık...kolay gelsin
şimdi sarı yumurtalar beyaz yumurtalara göre daha mı sağlam oluyor.birde kırılan kırılmayan tüm yumurtalar dik duruyor.yumurtanın bu şekilde durması zaten mumkün değil bir de kırılınca absürd bir hal alıo fikrinin önünde el pençe divan dururum fakat görseline aynı şeyi yapamayacam.emeğine aklına sağlık...kolay gelsin
Butun yumurtalar beyaz olsaydi butun markalar ayni olacakti. Saglam yumurta sari sectik boylece markayi digerlerinden ayirmis olduk. Fotograf kadranina gelince haklisin yumurtalar dik durmaz. Ama cekimden once yumurtalari cam levha uzerine silikonla yapistirdik. Bir cok acidan fotograflamaya calistik ama en iyi goruntuyu bu acida aldik.
öncelikle, güzel fikir emeğine sağlık... sonralıkla, sanki kırık yumurtalar böyle tekdüze kırılmış gibi değilde, parçalanmış gibi kırılmış olsaydı daha bi manalı olurdu gibime geliyor... çünkü hiç bir yumurta böyle kırılmaz, hiç bir camda böyle simetrik kırılmaz...
görsel olarak çok güzel renkler uyumlu ve etki güzel ama buna bakan birisi bunun cam firması oldugunu çok zor anlar sen yazmasan ben anlamazdım canım kırılmamasını yumurtanında kırılmamasıyla baglantı kurmuşsun ama yumurta çabuk kırılır bunuda herkez bilir bana pek güven vermedi çalışma düşünülmüş yapılmış güzel gözüküyor emegine saglık ama daha güven verici bir obje kullanabilirdin yada sadece sloganla bile bir anlatım yapabilrdin bazıları kelimesini kırık yazabilirdin cam görüntüsü vererek benim aklıma şuan böle bişey geldi tabi buda basit bir fikir ama sloganına uyabilir emegine saglık kolay gelsin