Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kırkpınar Sanat Akşamları Banner Çalışması

Benzer konular

meray özsoy

🌱Yeni Üye🌱
paylaşımın için çok teşekkür ederim ayrıca bu başarılı çalışmandan dolayı tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim..süper olmuş muhteşem olmuş..bu eseri gerçekten senmi yaptın..

Son düzenleme:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmış ellerine emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylaşımın için çok teşekkür ederim ayrıca bu başarılı çalışmandan dolayı tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim..süper olmuş muhteşem olmuş..bu eseri gerçekten senmi yaptın..

:rofl: abi gitme adamin uzerine ilk calismasi bence gayet guzel olmus ...bu isler gazla olur....

yuru beeeeee senmi yaptin bunu manyak olmus demen gerek....bak ben ne diycem; ulan ohaaa be senmi yaptin bunu deli olmus hele o aksam olmasi beni cok sasirtti harika bisey ....flash cs5 mi cikti ne?

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi sakin yanlis anlasilmasin geyet guzel calisma ....

meray özsoy

🌱Yeni Üye🌱
:rofl: abi gitme adamin uzerine ilk calismasi bence gayet guzel olmus ...bu isler gazla olur....

yuru beeeeee senmi yaptin bunu manyak olmus demen gerek....bak ben ne diycem; ulan ohaaa be senmi yaptin bunu deli olmus hele o aksam olmasi beni cok sasirtti harika bisey ....flash cs5 mi cikti ne?

oldu birdaha ki yoruma yazarım artık..:smile:

obur

🌱Yeni Üye🌱
Bence Akşam kısmı olmamış! Hani yorum istemişsin biraz eleştirmek lazım! Akşam değil sadece gölge olmuş bence o. Yazılar ve nüans güzel. Dediğim gibi tek eksiği akşam!