Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu logoyu kendim için yapıyorum. bi yerden bakmadan tamamen kendi aklımdan yaptım ama bana başka bi logoyu çağrıştırıyor. böyle bişey var mı. varsa neyin logosu yardımcı olurmusunuz. ona göre üzerinde çalışacağım
Bu nasıl bir çelişki? hem hiçbiryere bakmadan çizdiniz hemde size başka bir logoyu çağrıştırıyor Birde böyle birşey varmı varsa neyin logosu diye bize soruyorsunuz.Cevabını bildiğiniz soruyu neden sorma gereği duyuyorsunuz anlamadım.
Bu nasıl bir çelişki? hem hiçbiryere bakmadan çizdiniz hemde size başka bir logoyu çağrıştırıyor Birde böyle birşey varmı varsa neyin logosu diye bize soruyorsunuz.Cevabını bildiğiniz soruyu neden sorma gereği duyuyorsunuz anlamadım.
bu bir çelişki değil. görsel hafızamızda kalmış binlerce şekil var ve bazen kendi işimizi bile tekrar edebiliyoruz. bence sadece iyi birsey yapmak icin kendi çalışmasını bile zorlamak isteyen bir tasarımcının sorusudur.
arkadaslar, haklısınız biraz benzerlik var ama o tur benzerlikler nerdeyse her yerde var. en basit örneği show tv ve cnbc-e logoları.bunun gibi yüzlerce örnek mevcut. yanlış mı düşünüyorum