Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişiye özel iç mimar logom yorumlarınızı bekliyorum
Sade ve Güzel Bi Kişisel Logo Fakat Sarının altından moru kesermisin dikkat çekici onun yanı sıra İngilizce yerine Türkçe Yazsan güzel bi font la ne dersin ?
İkinci çalışmada aynısıydı sadece ö nün noktalarını ve interior design deki noktaları kaldırdım.Ve yorumlarda gelen sarı rengi koyulaştırarak morun görünmesini engelledim.yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Öncelikle iyi çalışmalar. Amblem ve logotype orantısız olmuş. Bir fikir Özge' nin Ö sünü amblemde kullanabilirsen daha uyumlu olabilir. bu arada sarı renkte özel bir anlamı yoksa uyumsuz olmuş turuncunun bir tonu daha oturaklı olabilir.
Font seçimi konusunda tebrik etmek istiyorum çok güzel bi çalışma olmuş. Ancak amblem fonta göre çok kalın çizgilerden oluşmuş diye düşünüyorum. Üzerinde biraz değişiklik yapılabilir. Başarılar
Niçin ilk yüklenilen logodaki renkleri kullanmıyorsunuz? Bu şekilde renkler kötü. "İç Mimar" sektörüne ve kitlesine hitap ediyor olduğunuzu da düşünürsek çok daha titiz çalışmalısınız.