Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Ayracı Denemem

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
gecesintisi.deviantart.com
denemevo4.png

yaptığım çizimden yola çıkarak basit yalın birşey yapmak istedim.

EYEQ

🌱Yeni Üye🌱
gayet şık olmuş.eline sağlık.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
yayınevi çok zengin sanırım ayraç için bile bıçak kullanıyolar.

çalışmaların hepsi birbirinden şık olmuş

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zenginliğe gerek yok kanımca basan matbaanın elinde bu çalışmaya uygun bir seperatör vardır illaki

DEMQN

🌱Yeni Üye🌱
çalışmaların çok güzel ellerine sağlık ama aga ben mesela herşeyimle dikkat çekmeyi ve herşeyimdede biraz ucukluk olmasını severim kitapda baya okurum ama bu güne kadar bana hitap eden bi ayıraç bulamadım kendi tasarımlarımıda bastıracak imkan bulamadım yani bence bu tip çalışmalarda hedef kitleni biraz daha değiştirmen lazım. kırın zincirlerinizi :)

turkuaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cidden çok güzel çalışmalar. ellerinize sağlık ben de arada yapıyorum kendime.elimde bu çalışmların da olmasını isterim.

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok cici olmuşlar arkadaşım valla ellerine sağlık....

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok mersi hocaya çizdim diye senin çalışmanı iteliycem eline sağlık çok beğendim :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
çok mersi hocaya çizdim diye senin çalışmanı iteliycem eline sağlık çok beğendim :)

bu nasıl bir üslup? yani bu işi çalacağınızı açık açık söylüyorsunuz öylemi.. kendi çiziminizi oluşturamayacak kadar acizseniz bence direk kalın o dersten, hatta bu yaklaşımınızla insanlıktan da sınıfta kaldınız..

sevgili Recorded Butterflies;
çalışmalarınız bana eski exlibris çizimlerini anımsattı. figürleri stilize edişiniz, alanları çizgisel hacimlendirmeniz çok hoşuma gitti.
burda birçok çizer var, gerçekten çok güzel işler de görüyoruz ama bazıları foto-çizer olmaktan öte geçemiyorlar.
fotoğraf makinası aslının suretini zaten çıkarıyor, ama resim sanatı, işe kendi yorumunu katabilmektir. bir fotoyu alıp çizmektense, kendi özgün kompozisyonlarını oluşturmaktır.
elbette ilk aşamalarda bakarak çizimler yapılmalı, ama zamanla cesaret gösterip kendi dünyanızı ve bakış açınızı da çizimlere yansıtmak gerekir.
bu yolda ilerleyen bir çizerle karşılaştığım için memnun olduğumu söylüyor, çalışmalarınızın ve paylaşımlarınızın devamını diliyorum :)

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende çok beğendim tebrikler...