Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı Çalışmam(Önder Aytaç'ın Kitabı için)

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazar, Akademisyen, Emniyetçi, TV Programcısı, Yorumcu, Analist Doç.Dr. Önder AYTAÇ'ın yeni çıkacak kitabının tanıtımını twitterde yapıyordu ben de kendimce Kitap Kapağını versiyon olarak hazırladım kendisine ilettim. Oldukça beğendi..Tabi kitap baskıya bildiğim kadarı ile girmiş olduğu için yayıncının hazırladığı kapak kullanılacak
smile.gif
smile.gif
Benim çalışmam ise amatörce ve bir hobi olarak hazırladım..

İLK RESİM ORJİNAL YAYINEVİNİN KİTAP KAPAĞI DİĞERLERİ KENDİ ÇALIŞMALARIM...

407237434.jpg

=============================

BUNLAR DA KENDİ ÇALIŞMALARIM

bxyfohgf5iwtnoo2c.jpg

bxyfrfd48ovy3lrro.jpg

bxyfs3atzvmw093o4.jpg

bxyfsj397jc5pq8k4.jpg

bxyfsug6tevn1d2hg.jpg

NOT: KİTAP İÇERİĞİ , PKK'nın ŞEHİR YAPILANMASI ÖRGÜTÜ ve PKK'yı yöneten BEYİN TAKIMI ÖRGÜTÜ KCK'yı DEŞİFRE EDİYOR VE PİSLİKLERİNİ ANLATIYOR...KİTAP ANTİ-PKK İÇERİKLİ BİR KİTAPTIR

Son düzenleme:

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
gelişime açık çalışmalar, ileride daha iyi işler çıkaracağınıza işaret ediyor...

orjinal kapak tasarımı çok iyi, sizin hobi olarak yaptığınız tasarımlar, evet amatörce kalmış biraz. kitap kapağında zemin ve font seçimleri çok önemli...

Biyolog

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çalışmaları hobi olarak yapıyorum..Zaten profesyonel hiç değilim...Bugüne kadar bir kaç kapak denemem oldu..Önder Aytaç ağabeyi sevip saydığım hürmet ettiğim için böyle bir çalışma yapayım dedim..İşin ehli profesyonel arkadaşların yapıcı eleştirilerini alayım kendime ayna tutayım diye buraya ekledim..Zaten Önder ağabeye ilk etapta twitterda sunmuştum..Yaptığım değişik çalışmaları medya dünyasından değişik yazarlara zaman zaman değişik çalışmalarımı sunuyorum eleştirilerini alıyorum..Özellikle çok çok istifade ettiğim www.grafikerler.net sitesine, forumuna bana göre okuluna ilgili bölümlere amatör çalışmalarımı ekliyorum görüşlerini alıyorum. Afiş, Wallpaper,Kitap kapağı hazırlamak bende amatörce bir hobi.. Zaman zaman bildiklerimi unutmamamk, stres atmak için çalışmalar yapıyorum..Tıpkı amatörce de olsa müzikle uğraşanlar, resimle uğraşanlar vb gibi.Zaten kendi mesleğim de grafikerlik falan hiç değil.. Zaten bu foruma çalışmalarını ekleyenler de buradaki ustalardan YAPICI ELEŞTİRLER ALMAK KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN ekliyorlar.. Ama zaman zaman bazı grafikerlikle alaksaı olmayan tipler laf sokup , hakaret edip, yapıcı eleştiri yerine en hafifinden küçümseyerek moral bozucu yazılar yazıp çıkıyorlar...Onların lafının ehemmiyeti yok zaten..MÜHİM OLAN GRAFİKERLİĞİ MESLEK EDİNMİŞ KİŞİLERİN YAPICI YOL GÖSTERİCİ ELEŞTİRİLERİ..

memoli4646 kardeş gibi arkadaşların yapıcı eleştirilerine teşekkür ediyorum..