Yorumlarınıza..
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 12 Eyl 2012 #1 Yorumlarınıza..
harunirgin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 May 2008 Mesajlar 1,200 Tepkime puanı 25 12 Eyl 2012 #2 Bu da çok güzel olmuş. Test kitabı olarak baktığımızda çözülmesi gereken sorular bayaa birikmiş aşağıda Bu ayrıntıyı sevdim
Bu da çok güzel olmuş. Test kitabı olarak baktığımızda çözülmesi gereken sorular bayaa birikmiş aşağıda Bu ayrıntıyı sevdim
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,607 Tepkime puanı 187 12 Eyl 2012 #3 harunirgin' Alıntı: Bu da çok güzel olmuş. Test kitabı olarak baktığımızda çözülmesi gereken sorular bayaa birikmiş aşağıda Bu ayrıntıyı sevdim Genişletmek için tıkla ... Oldukça sade ve şık bi kapak oldu evet :smile: (mütevazı olamıyorum napim ) Teşekkür ederim ayrıntılar önemli evet
harunirgin' Alıntı: Bu da çok güzel olmuş. Test kitabı olarak baktığımızda çözülmesi gereken sorular bayaa birikmiş aşağıda Bu ayrıntıyı sevdim Genişletmek için tıkla ... Oldukça sade ve şık bi kapak oldu evet :smile: (mütevazı olamıyorum napim ) Teşekkür ederim ayrıntılar önemli evet
B baris37 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 11 Eyl 2018 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 11 Eyl 2018 #4 Tasarım Güzel Acaba ihtiyacım olan test kitabı tasarımlarım için görüşebilir miyiz.