Renklerde uyumsuzluk olmuş
Kadının bakış yönü başka resim varsa değiştirilmeli
Yeşil çok cırtlamış
yinede can sıtıntısına göre iyi çalışma
peki...yeşil yapraklar hangi mevsime göre olması gerekiyor? ona göre oynama yaparım...bana göre yeşl yapraklar, boyütünü bakınca resim orijinal halde gördün, yaptım yani,ilkbahar havası. ilk bahar için yapraklar koy yeşil olamazlar...kadının bakış yönü - düşünce ve bakarsınız hayatımın romanı yazıya bakıyor...çok yaşamış şeyler...bir ihtiyar insanala oturursunuz sohbet etmeye belki fark edersiniz onların bakışları, gözleri içine bakarsınız...ama başka beğendiğim resim bulursam kesenlikle değiştirecem denemek için...yorumlarınız almak için. renklerlerde tam neresi uyumsuzluk var? arka kapak zemin olarak mı? evet orda bende göriyorum uyumsuzluk...
Text yazıları ortalanmış, tereleme kullanımış, ilk önce yazı tam ortada duruyorlar soldan sağadan yaklaşık 3 sam iç pay verdim..ama font küçük göründü 1 sm kadar iç payları aktardım. yazı da satır arası boşluk beni de rahatsız ettı...paragrafbölmesi orijinal hali... Çerçeve? olur kaldırabilirim...yada üzerinde kaç değişiklik yapabilirim
Çok teşekkür ediyorum.
saygılar
iyi çalışmlar
Arkadaki yazıları öyle ayrılmasa daha güzel olur.
Alttaki zemin duotone yada double ton çalışılabilir.
Yeşil sarı siyah kombinasyonunda
Kadının bakışındaki düşünceniz güzel duruşuda hayatımın romanına uyuyor ama yine de tasarım olarak uyuşmuyor gibi belki de alttaki renktendir.
Saygılarımla
İyi çalışmalar
arkadaki zemin layer olarak görürsünüz çok çaba harcadım bunu ortaya çıkartamıs için..ama yine de gradient yardımıyle bakabilirim..siyah pek kullanmak istemiyor renk olarak çok koyü olacak eminim..onun için...bence, ama yine de bence açık renkler gradient kullanması gerekiyor, amacım arka kapaktaki zemin ön kapaktaki duvar renginı, yaklaşık bile olsa, getirmesi. renk uyumsuzluk orda evet kadın uyuşmayabilir, amacım da o zaten uyumamısı, yani sanki ön plana çıkması için. nasıl anlatiyim, baktığınız zaman arka fon eski evler boya çatlamış, ve bayan - ihtiyarlanmış yani arka zemin sanki ifade etmesi lazim ''neler geçtı neler yaşanmış'' çünkü kitabta baş rölde bu bizim bayan (tabi onun foto değil bu) ama reng tonu üzerinde değişiklik yapabilirim...deniz mavisinden tam yeşil yada sarı - kahve rengi tonları uygulabilirim....
arka zemin sanki ifade etmesi lazim ''neler geçtı neler yaşanmış''
evet o gözüküyor, benim duotonden amacım eskimiş havası vermek bu tezi biraz daha desteklemek
Siyah pek kullanmak istemiyor renk olarak çok koyü olacak eminim..
Evet tam siyah karamsar havası verebilir. Fakat double ton olunca yumuşar %30 lara kadar düşer grimsi olur benim söylemek istediği siyah bu manada tabi uygulayıp görmek lazım. Yanlış da olabilir.Tasarımı bozadabilir.
Arkadaki yazıların aslında ekrana bakınca tüm gözüktüğünden uyumsuzluk var gibi katlayıp arka kapağa tek bakınca uyumsuz durmaz ön tarafı gösterir.
Elinize Sağlık
Saygılarımla
ilk gözüme carpan yesil cerceve olmamıs cercevesiz bıraksaydın daha güzel olurdu bide o yaslı teyzem çokmu kenarda kalmıs birde arka kapakta o beyaz sayfayı ortalasaydın yani tamamen kaplamasaydı cok daha güzel olabilirdi nacizane fikrim ama her zaman senin tasarımlarını begenmisimdir emegine sağlık
kapagın sırt kısmından arka kapaga gecısı olmamıs bu benım ımalatcı gozu ıle yaptıgım yorum