Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı için Lütfen yardım arkadaşlar...

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar. Ben fantastik bir cocuk romanı kapağı hazırlamaktayım. Kapakta özellikle 2 tane bayan portresi mevcut. İstediğim portrelerin fotoğraflarını aldım ancak bu aşamadan sonra bunların illistrasyonunu yapma konusunda kafam karıştı daha doğrusu ikiye ayrıldı. Ya portleri fotoğraftan bakarak suluboya yada akrelik boya ile illistre etmek yada direk photoshop ta illistre etmek ki benim ilk defa yapıcak olduğum bu zaten. Ne yapmalıyım ve neler kullanmam gerekli.? Bu konuda yardım ederseniz çokk makbule getcek..Teşekkürler..

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
öncelikle bi porter görseydik bir de neden fantastik bir cocuk romanı kapağı nda bayan portresi :/
aklım karıştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
romanın konusunda 2 ana karakter var..2side female..2side melek..o yüzden kitap kapagında 2 karakter icin uyarlanmıs yüz resmi koymayı düsünüorum..sizlere danıstıgım konuda bilgi verebilirseniz cok sevenirim..özellikle illistrasyon konusunda deneyimle arkadaslar...kolay gelsin..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu iş için en iyisi illustrator programı. Diğer vektörel programlarla yada photoshopta da yapabilirsin. Ama program sadece bir araçtır. Böyle birşey çizebilmek için yetenekli olman gerekir. Yoksa kuruboyayla yapsanda olur.

fgrafik

🌱Yeni Üye🌱
çizim yeteneğin iyi ise el çizimi yap daha sonrasında taratıp photoshop desteği verirsen leziz bir görsele ulaşırsın biraz ugraşman gerekecek fakat emek olmadan yemek olmaz bir arkadaşımız size illüstratörde önermiş buda bir tercih ancak programı iyi zamanda iyi yerde kullanırsan işe yarar benim sana yardımcıı olabilecegim bu kadar canım arkadaşım kolay gelsin