Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Kapağı

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ödev çalışmam. Yorumlarınızı bekliyorum.
kitapkapagirgbkg4.jpg

Benzer konular

graffiti82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı karakterlerin daha iyi seçilebilir... arka kapaktaki ay ise çok sarı güneş ise çok mat onu iyi irdelemek gerek. ve ışıgın üst kısmı tam dağıtılmamış

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ön kapaktaki umudunu kaybetme yazı rengini değiştirsen çok daha güzel olur ellerine sağlık çok güzel olmuş:)

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık Yazı karakteri konusunda ben de aynı fikirdeyim.

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
bence umudunu kaybetme yazısının renginde oynasan, birde arka kapakta ki güneşle herşey tamam olur, bence bu dersten bu şekilde güzel bir notla geçersin, başarılarının devamını dilerim. (Arka kapaktaki yazı çok güzel, herkesin kendine bir pay çıkartacağı cümleler olduğunu düşünüyorum)

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Galiba yazı karakterleri seçmek konusunda biraz başarısızım. Bütün çalışmalarımda aynı eleştirileri alıyorum:) İnşallah zamanla onuda düzelteceğim. yorumlar için teşekkürler.

S@id

🌱Yeni Üye🌱
Yaptığın çalışma ironi ya da mizah içermiyorsa bu tarz fontlar kulanmamanı tavsiye ederim.
Anladığım kadarıyla geceyi tema olarak kullanmak istemişsin ama ay etkisi yetersiz kalmış sanki. Kaliteli çekilmiş ay fotoğrafını kullanman hoş olurdu.
Eğer Güneş Olarak kullandıysan bulutları biraz daha güneşin etrafında oluştur; çünkü güneş ışının bulutlar arasından süzüldüğü zaman oluşturduğu etkiyi ancak etrafında yoğun olduğu ve hafif bir açıklık olduğunda gözlemleyebilirsin.
Emeğine sağlık. Başarılar dilerim

Son düzenleme: