Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasarım çok güzel ; yanlız ön kapak yazısı (puslu sarı Kısmı) kapak orta sırta doğru çok yakın olmuş. Kitap haline gelmiş durumunu hayal ettiğimizde iyi durmayacaktır. Çalışmalarında başarılar....
genel olarak çok güzel. fakat bir konuya değinmek istiyorum. her zaman problem olmuştur şu kitaplıktaki karışıklık. kitap türü roman yazısını kırım yerine (sırt) koysan iyi olmazmı. yada sırta bi tane daha yazsan. kitaplıkta sadece sırtları görüneceği için kitabın türüde belli olmuş olur. iyi çalışmalar.
1.ci çalışma güzel ancak türkçemizde "GELECEKSİZLİK" diye bir kelime ben hatırlamıyorum. Kesim paylarına dikkat edip ayrıca EMİNECİK arkadaşın uyarısını da unutmazsın inş. Kolay gelsin....
tasarımlar ne kadar güzel olursa o kadar insanların zevklerine göre derecelendiriliyor bence ikiside çok güzel gerçekten ama benim zevkime göre ikincisi daha hoş geldi bana eline sağlık arkadaşım
bence sadece hazır vektörleri koyarak tasarım yapılmaz. Eğer vektörleri kullanıyorsan bile kendinden bir şeyler katmalıydın...Tamam çalışmalar çok güzel duruyor. İlk baktığımda çok hoş olmuş dedim ama sonra hazır vektör resimleri olduğunu anlayınca o kadarda harika gelmedi açıkcası... Kendi tasarımlarını hayallerini yapman dileğiyle...