merhaba arkadaslar
öncelikle cok güzel bir forum
ve paylasımlar muhtesem
benim söyle bir sıkıntım var iyi bir grafiker degilim ancak corel 13 kullanıyorum gayet memnunum ve hicbir sıkıntım yok ayrıca office programlarına hakimim
elimde 480 sayfalık iceriginde oldukca fazla resim olan bir kitap var ve cevirisi yapılıyor bende kendi capımda sayfa tasarımını yapıyorum
yazılar bilgisayar ortamında word de geliyor ben sadece resimleri, sayfa numaralır, tabloları vs ... onları yerine koyuyorum
sayfa tasarımı orjinaliyle bire bir aynı olmak zorunda ve word de sıkıntım yok
ben word de sablonunu hazırladım ve bazı bölümlerini bitirdim yaklasık 100 sayfalık kısmını ancak bitmeden birkac filmciyle görüstüm ve bana indesign veya quark kullanmamı yada corel de yapmamı söylediler cünkü resimlerde sıkıntı olabilir dediler bazıları da word de herhangi bir problem olmaz dedi
forumdan baya birseyler ögrendim ama yeterli degil
sizce word de devam mı edeyim
indesign 2,0 turkce yi indirdim ancak biraz karmasık geldi
yoksa corel e aktarım orda devam etmeyi düsünüyorum
SİZCE NE YAPMALIYIM
sayfa boyutu bitmisi 13*18 cm renkli
yardımlarınız icin tesekkürler
:iloveyou:
:sleepy:
öncelikle cok güzel bir forum
ve paylasımlar muhtesem
benim söyle bir sıkıntım var iyi bir grafiker degilim ancak corel 13 kullanıyorum gayet memnunum ve hicbir sıkıntım yok ayrıca office programlarına hakimim
elimde 480 sayfalık iceriginde oldukca fazla resim olan bir kitap var ve cevirisi yapılıyor bende kendi capımda sayfa tasarımını yapıyorum
yazılar bilgisayar ortamında word de geliyor ben sadece resimleri, sayfa numaralır, tabloları vs ... onları yerine koyuyorum
sayfa tasarımı orjinaliyle bire bir aynı olmak zorunda ve word de sıkıntım yok
ben word de sablonunu hazırladım ve bazı bölümlerini bitirdim yaklasık 100 sayfalık kısmını ancak bitmeden birkac filmciyle görüstüm ve bana indesign veya quark kullanmamı yada corel de yapmamı söylediler cünkü resimlerde sıkıntı olabilir dediler bazıları da word de herhangi bir problem olmaz dedi
forumdan baya birseyler ögrendim ama yeterli degil
sizce word de devam mı edeyim
indesign 2,0 turkce yi indirdim ancak biraz karmasık geldi
yoksa corel e aktarım orda devam etmeyi düsünüyorum
SİZCE NE YAPMALIYIM
sayfa boyutu bitmisi 13*18 cm renkli
yardımlarınız icin tesekkürler
:iloveyou:
:sleepy: