Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birçok web sitesi ismi var büyük harfl,i türkçe karakterli logoda şart mı web de yazıldığı gibi kullanmak, birsürü örnek koyabilirim buraya ama reklam olmasın, yani ismi değiştirmek hoş olmuyor logo bile olsa.
Birçok web sitesi ismi var büyük harfl,i türkçe karakterli logoda şart mı web de yazıldığı gibi kullanmak, birsürü örnek koyabilirim buraya ama reklam olmasın, yani ismi değiştirmek hoş olmuyor logo bile olsa.
Ben tasarımı yapan arkadaşın türkçe karakter kıtlığından dolayı bunu yaptığını sanmıyorum, Site adresi o şekilde olduğundan tasarımıda o yolda yapmayı uygun bulmuş olma ihtimali daha yuksek...
İdrak konusunda sıkıntın var sanırım ? Arkadaşın Türkçe karakter kullanmamış olması onun türkçe karakter içermeyen bir font kullanmış olduğunu göstermez "çiçeğim" ¿
İdrak konusunda sıkıntın var sanırım ? Arkadaşın Türkçe karakter kullanmamış olması onun türkçe karakter içermeyen bir font kullanmış olduğunu göstermez "çiçeğim" ¿
Ben O yüzden veya Bu Yüzden öyle yazmış böyle yazmış demedim dikkat edersen. Benim tavsiyem Türkçe Karakter Destekleyen bir Font Kullanmasından Yana. Dikkatli Oku. Ne amaçla öyle yazdığı Beni hiç İlgilendirmez, Belkide Senide İlgilendirmez ? Dimi ? Sadece Yapılan çalışmaya yorum yapıyoruz ve ne türede değişiklikler yapılabileceği konusunda fikirlerimizi görüşlerimizi paylaşıyoruz.
Altınıda çizerim, burası görüş paylaşma platformu, tartışma-polemik değil.
arkadaşlar, öncellikle iyi kötü eleştirler için teşekkürler... Ben türkçe karakterden değil site adından öyle tasarladım... yardımcı olursunuz veya olmazsınız bunu tartışmaya sürmeeye gerek yok... eğer sorun sadece yazı ise boşverin gitsin...