Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Koza oluşum logo sunumu

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kozalogogq2.jpg

kurumsaldesignsunum9fd1.jpg

kurumsaldesignsunum10wc8.jpg

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
sadelik ön planda ;) gözü yormuyor, elinize sağlık.

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş şık ve kaliteli duruyor

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok severek yaptığım bir çalışmaydı..Tahilsiz diyaloglar sonucunda uygulanmadı ve hatta bu müşteriyle tüm çalışmalar durduruldu...Zira İşimize - cahil ağızlar tarafından - müdahale edilmesi hoşumuza gitmedi...

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bi çalışma sade ve şık elinize sağlık

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
beğendim ama...

Tarz meselesi... Sade ve güzel fakat.... benim anlamadığım firma isminin altında niye faaliyet alanı yada firma uzansıtısı yazılmaz hep anlamamışımdır. Ben bu yaptığınız kartı kartvizitliğimde gördüğümde ne anlayacağım elmakçımı, hastanemi vs... ne? :S Bana doğru gelmiyor sade olacağım diyede anlaşılmaz şeyler yapıyoruz bazen. Herkes bu firmayı tanımak zorunda değil peki ne iş yaptığını nasıl anlayacağız değilmi? :headbang:

seruvenist'le tarzlarınız birbirine çok benziyor. sanırım aynı ofiste çalışıyorsunuz. Kim kimin hocası merak ettim.:p

:iloveyou:

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KOZA OLUŞUM bir grup logosu..Şirketler Topluluğu gibi..

Bu KOZA OLUŞUM çatısı altında kurulmuş 4 tane daha şirket var..Onlara ait kartvizitlerde ve diğer kurum görsellerinde yazıyor firmaların uzantıları...Yani ulaşılmak istenene ulaşılıyor...Hem size kartvizitte firmanın yaptığı işin anlatılması gerektiğini kim söyledi..Kartvizit bir iletişim aracıdır..Ne iş yaptığınızı kartvizitle anlatmazsınız..Yaptığınız işin ne olduğunu anlatmanın farklı yolları vardır..KOZA OLUŞUM kartvizitleri sokakta dağıtılmayacak zaten..Bu yüzden bir sıkıntı çıkmaz rahat olunuz..

Seruvenistle aynı ofiste çalışıyoruz..Kişisel bir sanat faaliyeti göstermiyoruz..Bu yüzden tasarımların tarzı değil uygunluğu önemlidir...Sizin için önemli olan yapılan işlerin niteliği olmalıdır...Hoca-talebe kavramı ile çalışmıyoruz..

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
https://www.grafikerler.net/yeni-yaptigim-logolar-ve-kurumsallari-goruslerinize-sunuyorum-t8099.html
Koza oluşum emlak işi mi yapıyor?
Sanırım aynı firmanın..Bu arkadaşın çalışmalarına göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Kolay gelsin..

kendisi benim hocam olur. o dönem ben yeniydim ve biraz fazlaca alternatif çalışmıştım. hocamda bu logoyu çalışmıştı. bu firma ayrıca emlakçı değil. ev tesisatçısı elektriğinden kalorifer sistemine sudan mobilya döşemeye kadar her işi yapan bir şirketler tapluluğu.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanın hayata geçmemiş olması bence karşı taraf için kayıp olmuş..elinize sağlık gerçekten hoş bi çalışma...sadelik gözalıcı...başarılarınızın devamı dileğiyle...

DeaDMaNWaLKinG

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim nazik değerlendirmeleriniz ve değerli yorumlarınız için..

Sizlerede başarılar dilerim..