Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuaför için hazırlamış olduğum kartvizit çalışmam (Oskar Erkek Kuaförü)
ilk çalışman daha sade görünüyor.ama adres kesime çok yakın olmuş.kenarlardan en az 4 mm boşluk bırakmalısın.ayrıca isim çok yukarıda ve küçük kalmış.biraz daha büyütüp,ortalayabilirsin.kolay gelsin.
ilk çalışman daha sade görünüyor.ama adres kesime çok yakın olmuş.kenarlardan en az 4 mm boşluk bırakmalısın.ayrıca isim çok yukarıda ve küçük kalmış.biraz daha büyütüp,ortalayabilirsin.kolay gelsin.
Öncelikle yorumun için teşekkürler. *Kuaför kartvizitinde resim olmazsa ne olur ?Alternatifler her zaman için değerlendirilir.!Farklı bir alternatif sunabilirmisin bana... *Müşterinın memnuniyeti her zaman için ön plandadır.Zaten bu çalışmada müşterinin isteği doğrultusunda yapılmış bir çalışma
müşteri herzaman haklıdır... eğer onun isteği doğrultusunda yaptıysan ne ala... yoksa gerçekten iyi değil resim albümü gibi, bence erkek kuaförünün kartviziti daha karizmatik olmalı... kolay gelsin..
müşteri herzaman haklıdır... eğer onun isteği doğrultusunda yaptıysan ne ala... yoksa gerçekten iyi değil resim albümü gibi, bence erkek kuaförünün kartviziti daha karizmatik olmalı... kolay gelsin..
Öncelikle yorumun için teşekkürler. *Kuaför kartvizitinde resim olmazsa ne olur ?Alternatifler her zaman için değerlendirilir.!Farklı bir alternatif sunabilirmisin bana... *Müşterinın memnuniyeti her zaman için ön plandadır.Zaten bu çalışmada müşterinin isteği doğrultusunda yapılmış bir çalışma
Şimdi kuaför kartvizitinde şu olur bu olur demiyorum. Ama bu bir kartvizittir broşür değil. Ayrıca başka bir alternatif veremem, sanki resim olmazsa olmaz gibi düşünüyorsun. Düşün bakalım resimden başka ne koyulabilir görsellik olarak? Mesela arkaya saçı başı yapılmış karizmatik vektörel bir erkek silueti koyabilirsin illaki resim olmak zorunda değil ki.
Şimdi kuaför kartvizitinde şu olur bu olur demiyorum. Ama bu bir kartvizittir broşür değil. Ayrıca başka bir alternatif veremem, sanki resim olmazsa olmaz gibi düşünüyorsun. Düşün bakalım resimden başka ne koyulabilir görsellik olarak? Mesela arkaya saçı başı yapılmış karizmatik vektörel bir erkek silueti koyabilirsin illaki resim olmak zorunda değil ki.
Zaten müşteri neyi beğenip neyi beğenmeyeceğini bilmiyor ki... Bakınız geçen gün yaptığım karta daha önce yapılmış logo(!). Bu bir nakliyat şirketi, yorumsuz koyuyorum buraya.
Başlangıçta tır lacivertti sonradan adam "yaa lacivert çok acaip duruyor kahverengi yapalım" dedi. Sanki bu haliyle hiç acaip değil :swear:
Neyse demek istediğim şudur ki, müşteri her zaman haklı, zevksiz olsa bile...
Dediğim gibi müşteri memnuniyeti... Müşteri süliet istemiyor bi tane kendim çizdim hoş olmaadı müşteri fotoğraf istiyence bende farklılık olsun diye bu şekilde bir çalışma yaptım.Çok fazla fotoğraf olduğunun farkındayım.Az önce kartvizitler kargo ile elime ulaştı çok hoş ve kalabalık duruyor Tek fotoğraflı çalışma şahane çıkmış.
hayır hayır bunu bizim musti yapmış olamaz bu tasarımı kafası bozukken yapmış olsa gerek bunun 1000 lerce kat daha iyisini yapacağına eminim çünkü o çok farklı bir tasarımcı onun için önce moral iyi bir tasarım için ihtiyacı olan sadece iyi bir moral ve hızlı bir pc lazım....
uke:hayır hayır bunu bizim musti yapmış olamaz bu tasarımı kafası bozukken yapmış olsa gerek bunun 1000 lerce kat daha iyisini yapacağına eminim çünkü o çok farklı bir tasarımcı onun için önce moral iyi bir tasarım için ihtiyacı olan sadece iyi bir moral ve hızlı bir pc lazım....