Öncelikle,
*FORUM KURALLARInı okumanızda, okuduysanız da tekrar gözden geçirmenizde fayda var diye düşünüyorum. Zira yaptığınız forum kuralı ihlali şöyledir:
Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durumlarda konuları ve mesajları kilitlenen ya da silinen üyelerin site yönetiminden açıklama bekleme hakları bulunmamaktadır.
Konuya, forumumuzun "arama özelliğini kullanarak" ulaşmaya kalksam, "Afiş Çalışmam" diye arattırmamı düşünemezsiniz sanırım.
Biraz daha dikkatli olursanız sevinirim. :angel: Bir öneri olarak algılayın lütfen!
Çalışmanıza gelince...
Yorum yapan arkadaşlarıma katılmakla birlikte; üst kısımdaki renkli kuşağın gereksiz olduğu kanaatindeyim. Nitekim, "Güleryüzlü Çocuk Festivali" logosu ile "Güleryüzlü Çocuk Festivali / 24-30 Mayıs 2010" ifadesini gölgelemiş durumda! Yani arka plana itmiş...
Bunların dışında; alt kısımdaki logoları, çalışmayı ortalayacak şekilde değil de soldaki boşluğu dolduracak şekilde yerleştirseniz, sanki daha iyi olacak gibi geldi bana.
Şahsi yorumum ve önerilerim bu yöndedir.
Birkaç düzeltme ve üzerinde oynama ile amacına daha uygun hale geleceğini düşünüyorum.
Emeğinize sağlık, kolay gelsin. :angel: +REP