Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz geç bir yorum olacak şimdiden kusura bakma Çalışman için şu şöyle bu böyle diyemeyecek kadar zaman geçmiş Ama genele döktüğümüzde temiz güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.
furkan bey bu gorsellerı nasıl olusturuyorsunuz acaba? yanı katologta fılan basılmıs da cekılmıs gıbı onızleme yapılıyor ya onları nasıl yaptıgınızı anlatırmısınz rıca etsem ?
Arkadaşlarlar ben coreldraw da şeklin içine yazıyı gömme efekti yapmak istiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi... Photoshopta yapabiliyorum ama coreldraw da yapamadım...
furkan bey bu gorsellerı nasıl olusturuyorsunuz acaba? yanı katologta fılan basılmıs da cekılmıs gıbı onızleme yapılıyor ya onları nasıl yaptıgınızı anlatırmısınz rıca etsem ?
Hacer hanım, ben bu mock up' ı kendim oluşturdum indesign de, katalog broşür vb çalışmalarınız için 3d görüntü vermek için sanırım size ''Box Shot 3D'' programı yeterli olabilir.