Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Kimlik Sunumu CHN Lojistik

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
bu konuyu nereye açacağımı bilemedim yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar :angel:

sonsunum.jpg

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Elinize sağlık hoş bir sunum olmuş lakin logo'nun gri kontorleri bazı yerlerde sırıtmış ve daha estetik bir şekilde yerleştirilse olurmuş standart ölçülerdede değil zarf kart çanta bunlar orjinal boyutlarda olması lazım ama yinede güzel olmuş başarınızın devamını dilerim.

brrk

🌱Yeni Üye🌱
deneme için çok başarılı. logonuz bana hafiften çelebi havayollarını anımsattı ama bana da öyle gelmiş olabilir. sunumunuz kusursuz çok beğendim elinize sağlık.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
deneme için çok başarılı. logonuz bana hafiften çelebi havayollarını anımsattı ama bana da öyle gelmiş olabilir. sunumunuz kusursuz çok beğendim elinize sağlık.

öyle bir havayolu olduğundan bi haberdim :) baktım ve anımsattığı fikrineçok sıcak bakmasamda renk konusunda yakınlık söz konusu diyebiliriz. biraz eski kalmış bir logo sanki çelebi :)
teşekkürler

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com

eelebi.jpg

Benzettiğiniz logo bu sanırım. Sanırımdan öte çelebi havayollarına ait başka logo olmadığına göre bu:) Ben alaka bile kuramadım:) Çok hoş bir çalışma olmuş, güzel bir sunum...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Güzel sunum, güzel çalışma... Benzerlik konusuna katılmıyorum. Bu durumda tanrılar daha önce yaptı diye ağaç falan stilize etmememiz gerekirdi... Kişisel olarak lognun ve "type"ın etrafındaki kontür bana kalın geldi... kötü durmuyor ama ben hoşlanmıyorum hoşlanmadığım içinde itici geliyor... Ama dediğim gibi kişisel bir görüş...

başarılar.

alicandemir

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmanız başarılı olmuş. denemeye göre çok başarılı. Reklam tanıtım bütçesini bayağı yüksek tutan bir firmaya yapılmış bir çalışma gibi :) Çünkü orada yaptığınız bir çok şey çok maliyet tutar. İlerde böyle işler düşerse elinize çalışmayı yaparken maliyetide hesaba katınız. Bu işlerde biraz cimri olan yada tutumlu olan bir firma, senin gözüne hoşgelen bir çok şeyi masraflarından dolayı iptal etme yoluna gidebilir. bu yüzden Renk seçiminde dikkatli olman gerekir diye düşünüyorum.

Logon için şahsi düşüncem; CHN ortada olup Lojistik onun altında ortalanabilrdi. Ben simetri hastası bir insanım o 2 yana açılan çizgilere orantılı niçin yapmadın bilmiyorum. Ama ben olsam o şekilde yapardım. Birde chn lojistik etrafındaki gri kontörü vermesen daha iyi olabilrmiş. Çünkü o renk ile gri renk yanyana kullanıldığında boğucu bir hava yaratır bunun sebebi şudur. 2 renkte dumanlı sisli bir renktir. zaten gri rengi veya böyle dumanlı rengi Ana rengin yanında 2. renk olarak kullanırız mesela kırmızının yanında magentanın yanında turuncunun yanında yeşilin yanında Cyanın yanında vs.

Sen açık turkuaz renginin yanında dumanlı koyu turkuazı kullanmışsın birde gri renk boğucu olmuş bence...

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
kontür konusunda herkese katılıyorum olmamalıydı fakat çelebi hava yollarını iyiyce incelediğim de arada mantık olaarak benzetme olsada gerçek bir 3d farkı var :) bencu bu önemli kendi konum için başka biriside bu işi yapsa aynı yorumu yapardım.. teşekkürler
iyi çalışmalar

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm

Hoş bir çalışma olmuş renkleride çok hoş, Logonunda firmayı yansıttığını düşünüyorum. Logodaki çizimler sanki dağıtım ağını simgelemiş hoş bir çalışma tebrikler.