Çalışmanız başarılı olmuş. denemeye göre çok başarılı. Reklam tanıtım bütçesini bayağı yüksek tutan bir firmaya yapılmış bir çalışma gibi
Çünkü orada yaptığınız bir çok şey çok maliyet tutar. İlerde böyle işler düşerse elinize çalışmayı yaparken maliyetide hesaba katınız. Bu işlerde biraz cimri olan yada tutumlu olan bir firma, senin gözüne hoşgelen bir çok şeyi masraflarından dolayı iptal etme yoluna gidebilir. bu yüzden Renk seçiminde dikkatli olman gerekir diye düşünüyorum.
Logon için şahsi düşüncem; CHN ortada olup Lojistik onun altında ortalanabilrdi. Ben simetri hastası bir insanım o 2 yana açılan çizgilere orantılı niçin yapmadın bilmiyorum. Ama ben olsam o şekilde yapardım. Birde chn lojistik etrafındaki gri kontörü vermesen daha iyi olabilrmiş. Çünkü o renk ile gri renk yanyana kullanıldığında boğucu bir hava yaratır bunun sebebi şudur. 2 renkte dumanlı sisli bir renktir. zaten gri rengi veya böyle dumanlı rengi Ana rengin yanında 2. renk olarak kullanırız mesela kırmızının yanında magentanın yanında turuncunun yanında yeşilin yanında Cyanın yanında vs.
Sen açık turkuaz renginin yanında dumanlı koyu turkuazı kullanmışsın birde gri renk boğucu olmuş bence...