Lalaeli piyasasına baskı desenı, taş deseni, payet tasarımı yapılır
E erkek_34 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Kas 2007 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 4 Nis 2010 #1 Lalaeli piyasasına baskı desenı, taş deseni, payet tasarımı yapılır
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 5 Nis 2010 #2 Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Dikkat! İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
E erkek_34 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Kas 2007 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 31 Tem 2010 #3 Freelance Grafiker(baskı+nakış+taş) Freelance Grafiker olarak çalışmaktayım. Kullandığım programlar ; Corel Draw Photoshop ILLISTRATOR Her türlü baskı ve görsel işlerinizde çalışmak üzere iş aramaktayım. İletişim için ; erkek_34@hotmail.com 05448509232
Freelance Grafiker(baskı+nakış+taş) Freelance Grafiker olarak çalışmaktayım. Kullandığım programlar ; Corel Draw Photoshop ILLISTRATOR Her türlü baskı ve görsel işlerinizde çalışmak üzere iş aramaktayım. İletişim için ; erkek_34@hotmail.com 05448509232