Neler yeni

Leyleklerin Uçuşu (Kitap Kapağı)

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grangeve.jpg

Orijinal Adı:
Le vol des cigognes

Bosna Hersek'teki 82. basım için hazırladığım kapak, kapak türkçeye çevrildi. şablon olarak aynı. dili boşnakça.

yorumlarınızı bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yanlış yüklemiştim, düzeltildi.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Sanırım kitabın içeriğinden ve konusundan da bahsetseydiniz, kapağı anlamlandırmak için daha iyi bir fikre sahip olurduk...

aynısını düşündüm :) araştırma yaptım konusuna uygun sade bir tasarım olmuş elinize sağlık

fikir edinmeniz için bir kaç satır

Göçmen kuslardir leylekler. Her bahar Avrupa'ya gelir, yaz sonunda tekrar Afrika'ya dogru yola çikarlar. Ama bu yil geri dönmeyecekler.. Louis Antioche'un kayip leyleklerin sirrini çözmek için çiktigi yolculuk kisa sürede kabusa dönüsür. Parçalanmis cesetler, nereden çiktigi belli olmayan katiller... Arayisi onu, Bulgaristan'daki Çingene mahallerinden isgal altindaki topraklarin güneste kavrulan kibutzlarina, Orta Afrika Cumhuriyeti'nin balta girmemis ormanlarindan Kalküta'nin araka sokaklarina kadar götürecektir. Hatta cehenneme kadar...

Sinir tanimayan bir hayal gücü, kusursuz bir kurgu, tüyler ürpertici siddet sahneleri, nefes nefese bir gerilim. Jean-Christophe Grange'yi bu tarzin zirvesine çikaran, Kizil Nehirler'i dünya çapinda bir basariya ulastiran bu nitelikler, Leyleklerin Uçusu'nda da var.
Korkutucu bir yolculuk, sasirtici bir kitap!

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kitap leylekler aracılığı ile afrikadan avrupaya elmas kaçıran bir bilim adamını anlatıyor, Polisiye ve gerilim kitabı, bu yüzden leylek kullanmanın yeteceğini düşündüm..
(Ayrıca herkese tavsiye ederim müthiş bir kitap)

roseday

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafiker olmama ragmen bi kitabı alaırken kitap tasarımına göre almam içeriğine bakarım bu kitapta ilgimi cekmedi desem yalan olur.
içeriğini bildiğim okuduktan sonrada bakarım tasarıma acaba kapak ii anlatmışmı içeriği diye ama küçük bir yorum yapmak gerekirse,daha kitabı okumadan, tasarım cok ii ellerine sağlık:D

canndostt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok sade ve konusuna uygun güzel bir çalışma olmuş. Sağ alt köşesinden bir elmas çıkarsanız daha şık olur ve konuyu tamamlar düşüncesindeyim. Başarılı çalışmalar...

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
elinize sağlık fakat ufakta olsa önemli bir ayrıntı gözüme çarptı Christope kelimesinde büyük İ harfi kullanmışsınız. bunu düzeltirseniz daha iyi olur sanırım. başarılar.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Ya yazar öne çıksın, ya kitap.
İkisini birden bu denli büyük kullanmanız, görsel olarak kargaşaya neden olmuş.
Biri farklı olabilirdi. (Renk, font, punto artık nasıl değiştirirseniz.)

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Baya güzel olmuş polisiye olduğu kan lekesinden anlaşılıyor tebrikler.

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sdbyrak, normalde çalışma türkçe değil, ben türkçeye çevirirken öyle yaptım. alfabe latin alfabesi değil.