Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Limon fotoğrafçılık :)

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
y6beR.jpg

Arkadaşlar bugün can sıkıntısından 5-10 dakika içerisinde bu logoyu yaptım :) Tabi bu isimde bir fotoğrafçı ismi yok tamamen hayal ürünüdür :) Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

Benzer konular

MsNEMIR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel anlamda hoş görünüyor ama evet, 5-10 dakikada yapıldığı belli. :)
Başarılar...

mustafha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotografcı acıcak bı ınsann logo sıkıntısı yasıcagını zannetmıorm saynde :) geçişli kısma reklam at buraya eklerken hoş oda bıseye yaramaz :)

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Üzerinde düşünülmeden 5-10 dk içinde logo yapılamaz. Ancak bir karalamadır keza buda öyle olmuş. Ama illede yorum yapmak gerekirse. Limon resmini bütün kullanmak yerine kesilmiş bir limonun yarısını perspektif olarak göstermen daha hoş olacaktır diye düşünüyorum.
Kolay Gelsin

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Üzerinde düşünülmeden 5-10 dk içinde logo yapılamaz. Ancak bir karalamadır keza buda öyle olmuş. Ama illede yorum yapmak gerekirse. Limon resmini bütün kullanmak yerine kesilmiş bir limonun yarısını perspektif olarak göstermen daha hoş olacaktır diye düşünüyorum.
Kolay Gelsin

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yanlış kullanmışım.Haklısınız 5-10 dakika içinde logo yapılmaz düzeltiyorum karalama diyorum :).Ayrıca limon dediğiniz gibi kullanılırsa daha hoş olur ama ben o şekilde logo gördüğüm için bu şekilde yaptım.

Ajondas

🌱Yeni Üye🌱
Biraz daha geliştirilebilr.Emeğe saygı teşekkürler :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Ön plana çıkarma konusunda ikililik yaşanmış gibi. Limon ve film şeridi arasında.
Bence birine yaptığınız vurguyu daha belirginleştirmelisiniz.

Onun dışında kişisel görüşüm sadece, artık fotoğraf filmleri çok klasikleşti.Fotoğraf filmlerini soyutlaştırarak özgün çalışmalar yapabilirsiniz.

Emeğinize sağlık.:)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
5-10 dakika içerisinde logo yapılamaz ama 5-10 dakika içinde logo çizilebilir. İlhama da bağlı bir durum olmakla birlikte bazı logoların çizimi çok kolay olabilir ama o logonun beyinde şekillenmesi haftalar bile sürebilir. Elinize sağlık

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
5-10 dakika içerisinde logo yapılamaz ama 5-10 dakika içinde logo çizilebilir. İlhama da bağlı bir durum olmakla birlikte bazı logoların çizimi çok kolay olabilir ama o logonun beyinde şekillenmesi haftalar bile sürebilir. Elinize sağlık

Haklısınız söylediklerinize harfiyen katılıyorum.Teşekkür ederim :)

musti790

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.codermen.com
Ön plana çıkarma konusunda ikililik yaşanmış gibi. Limon ve film şeridi arasında.
Bence birine yaptığınız vurguyu daha belirginleştirmelisiniz.

Onun dışında kişisel görüşüm sadece, artık fotoğraf filmleri çok klasikleşti.Fotoğraf filmlerini soyutlaştırarak özgün çalışmalar yapabilirsiniz.

Emeğinize sağlık.:)
Dediğiniz gibi film şeridiyle limon arasındaki vurgu daha etkin olması lazım.Yorumunuz için teşekkür ederim ama bunu bir anda oluşan düşüncelerle öylesine yaptım. :)

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrik ederim 5-10dakikada yapılacak kadar basit evet ancaaaak;
farkında olmadan tabelayı ve de fotoğrafçıyı da çekici kılmışsın. şöyle ki
şimdiye kadar ki yapılan birçok tabela vb reklamlarda çekicilik sorunu vardı bu forumda.

işte sen o çekiciliği limonun iştah kabartıcılığıyla sağlamışsın. reklamlarda insanın iştahını kabartacak renk ve öğeler (de) kullanılmalıdır ki albenisi olsun. örneğin bir telekom şirketinin "NAR kampanyası" başlatması ve görsellerine başvurması.

tabelaya bakınca insanın hele ki şu sıcakta limonata içesi geliyor:) e tabikii millet o fotoğrafçıya yaz-kış hücum.

tebrik ederim...