Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün can sıkıntısından 5-10 dakika içerisinde bu logoyu yaptım Tabi bu isimde bir fotoğrafçı ismi yok tamamen hayal ürünüdür Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Üzerinde düşünülmeden 5-10 dk içinde logo yapılamaz. Ancak bir karalamadır keza buda öyle olmuş. Ama illede yorum yapmak gerekirse. Limon resmini bütün kullanmak yerine kesilmiş bir limonun yarısını perspektif olarak göstermen daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. Kolay Gelsin
Üzerinde düşünülmeden 5-10 dk içinde logo yapılamaz. Ancak bir karalamadır keza buda öyle olmuş. Ama illede yorum yapmak gerekirse. Limon resmini bütün kullanmak yerine kesilmiş bir limonun yarısını perspektif olarak göstermen daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. Kolay Gelsin
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim yanlış kullanmışım.Haklısınız 5-10 dakika içinde logo yapılmaz düzeltiyorum karalama diyorum .Ayrıca limon dediğiniz gibi kullanılırsa daha hoş olur ama ben o şekilde logo gördüğüm için bu şekilde yaptım.
5-10 dakika içerisinde logo yapılamaz ama 5-10 dakika içinde logo çizilebilir. İlhama da bağlı bir durum olmakla birlikte bazı logoların çizimi çok kolay olabilir ama o logonun beyinde şekillenmesi haftalar bile sürebilir. Elinize sağlık
5-10 dakika içerisinde logo yapılamaz ama 5-10 dakika içinde logo çizilebilir. İlhama da bağlı bir durum olmakla birlikte bazı logoların çizimi çok kolay olabilir ama o logonun beyinde şekillenmesi haftalar bile sürebilir. Elinize sağlık
Dediğiniz gibi film şeridiyle limon arasındaki vurgu daha etkin olması lazım.Yorumunuz için teşekkür ederim ama bunu bir anda oluşan düşüncelerle öylesine yaptım.
tebrik ederim 5-10dakikada yapılacak kadar basit evet ancaaaak; farkında olmadan tabelayı ve de fotoğrafçıyı da çekici kılmışsın. şöyle ki şimdiye kadar ki yapılan birçok tabela vb reklamlarda çekicilik sorunu vardı bu forumda.
işte sen o çekiciliği limonun iştah kabartıcılığıyla sağlamışsın. reklamlarda insanın iştahını kabartacak renk ve öğeler (de) kullanılmalıdır ki albenisi olsun. örneğin bir telekom şirketinin "NAR kampanyası" başlatması ve görsellerine başvurması.
tabelaya bakınca insanın hele ki şu sıcakta limonata içesi geliyor e tabikii millet o fotoğrafçıya yaz-kış hücum.