Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

limonata serbest çalışma

grfkr_ce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız benim için çok değerli

çalışmamın son hali bu.Renkler çok parlak neden böyle bilmiyorum..Bu arada ilk görselimi nasıl silebilirim

grfkr_ce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkürler,beğenmenize sevindim..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
arka plandaki sarı rengi degrade ile desteklerseniz
genel görünümde daha fazla etki kazanır,
gelişime açık, emeğinize sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şişelerin çözünürlüğü çok kötü. Üzerlerine vektörel olarak attığın zemin ve yazılar keskin olduğundan şişeler sırıtıyor. Renk alternatifleri olmak zorunda.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanızın son hali çok daha güzel olmuş, elinize sağlık.Ama bende şişelerin çözünürlüğünün daha yüksek olmasını tercih ederdim.
İlk çalışmanız için düzelt butonu aktif değildir o yüzden bilgilerinizin alt kısmındaki ünlem işaretine tıklayıp moderatörden silmesini rica edebilirsiniz.
Kolay gelsin.

grfkr_ce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim.Ben şişeleri netten aradım bunları buldum.İsterdim bende iyi kalitede olsun.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok teşekkür ederim.Ben şişeleri netten aradım bunları buldum.İsterdim bende iyi kalitede olsun.

Bende isterdim caz söleeyem bulüz söleeyem ama anca bukadar (Kibariye - 2009 magazin programında söyleşi repliği) :)

İnternetten neden arıyor buluyorsunuz ki? Firmaya söyleyin elbet kocaman olmasa da ellerinde görselleri vardır elbet.? Ha yok yeni bir ürünse zaten bu kullandığınız şişe formatına uygun fabrikasyon imalata girilecektir. Numunesi vardır. Bilemiyorum internetten aradım buldum demekle çalışmanıza haksızlık yapıyorsunuz..

grfkr_ce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
creedwar,eğer burda cümleler üzerinde duracaksak bende bulüz müziğin blues diye yazıldığını belirteyim.Çalışıyor olsaydım elbet firmadan isterdim.Ayrıca başlıkta zaten serbest çalışma diye belirtmiştim.

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
son hali daha guzel olmus keske logoyu da ortalasaydın tadından icilmezdi :) emegine sağlık.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
"Açık Ara Farkla Ferahlatır" derken "Farkla" kelimesi insanı zorluyor sanki.
"Açık Ara Ferahlatır" dersek aynı şeyi ifade etmiş olmaz mıyız ve söylenmesi daha kolay bir slogan olmaz mı?

xny

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel slogan yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi açık ara ferahlatır daha hoş olur bencede

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Renk tonlarını beğendim Aşırı derecede bir siyah ve koyu renklerin hayranı olmama rağmen
Başarılar..