Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım güzel çalışmalar.... Anatomik çizgiler diğer çizgilere nazaran daha zordur... Yetenek olduktan sonra zamanla aşılabilecek şeyler bunlar... Kara kaleminin kara ucuna sağlık Daha çok emek daha çok nimet...
Canım güzel çalışmalar.... Anatomik çizgiler diğer çizgilere nazaran daha zordur... Yetenek olduktan sonra zamanla aşılabilecek şeyler bunlar... Kara kaleminin kara ucuna sağlık Daha çok emek daha çok nimet...
tşk ederim aslında yeni çizimlerim en son ünide yaptıklarm. oda bende deil hocamda artık çizmiyorm bırakmasaydm. devmlı yapsaydm eminim daha iyilerini yapardm.
burada en büyük hata ne biliyormusun arkadaşım, resim çizmeyi bırakmış olman ! yoksa görüldüğü üzre çizimlerinde gelişmeye müsait yollar bulmuş ve anladığım kadarıla her seferinde biraz daha iyiye götürmeye başlamışsın bile (özellikle cansız nesne çizimlerinde) arkadaşların orantı konusundaki yorumlarına bende katılıyorum ve ısrar ediyorum nacizane, lutfen resim çizmeyi bırakma (aslında bu durumdaki tüm çizerlere ısrarımdır senin şahsında )
tşk ederim aslında düşünüyorum ama görüyorumki bu meslekde çizime pek değer verilmiyor bence herkes bilgisayarda yapıyor birşeyleri lisede hiç unutmam bir logo yapmak için nekadar uğraşırdk kağıtta tasarımını yapıp hocaya onaylatıp onları 10x10karlerde yaprdk guaj boyayla özenle boyardık şimdi 10dkkada 10logo yapılıyo pcde.
bence lise son ogrencisi icin bunlar kötü calısmalar ama daha cok dikkat eder ve calısırsan cok daha ii olursun resim cizmek gitar calmaya benzer ne kadar egitimini alırsan o kadar ii cizersin