Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, elektrik kompanzasyon sistemleri üzerine çalışacak bir firmaya logo denemeleri... Henüz müşteriye sunmadım, acaba başka gözler neler görecek...
Teşekkürler ufuk dural, müşteriye kalsa kendisinin çizdiği, 3 adet yan yana dizilmiş o yıldırım-elektrik efektini logo olarak istiyor, ben ısrarla başka şeyler öneriyorum fakat o illa bu şekli de logo olarak görmek istiyor. Hepimizi kaderi, bilirsin işte Emin ol direk 4 numarayı seçer. Aslında bu tür müşterilere karşı estetik kaygıdan uzaklaşıp direk müşteri isteği doğrultusunda çalışarak işi 5 dakikada bitirmekte var, ama insanın içine sinmiyor işte. Çöpe atacağımızda bilsek onlarca alternatif yapıyoruz.
bu sıkıntı hepimiz için geçerli, ısrar etmen çok güzel, biz nasıl elektrik işinden anlamıyorsak, o da tasarımcı gözüyle bakamayacaktır. Ama bunu anlatmak inan çok zor..