Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo seçimime yardımcı olunuz

Dursun Yilmaz

🌱Yeni Üye🌱
değerli arkadaşlar sizden çok önemli bir ricam var lütfen bana yardımcı olunuz kurmuş olduğum ajans için logo seçmeye ve karar vermeye çalışıyorum şimdilik elimde bu üç çalışma var
bunlardan birini seçmek istersem hangisini seçeyim sizce hangi çalışma daha hoş ve amaca hizmet eder lütfen fikirlerinizi bekliyorum

ya ben syafayı galiba kullanmayı bilmiyorum asıl önemli olan resimleri ekyemedim

Benzer konular

Dursun Yilmaz

🌱Yeni Üye🌱
Logo seçimime yardımcı olurmusunuz

değerli arkadaşlar sizden çok önemli bir ricam var lütfen bana yardımcı olunuz kurmuş olduğum ajans için logo seçmeye ve karar vermeye çalışıyorum şimdilik elimde bu üç çalışma var
bunlardan birini seçmek istersem hangisini seçeyim sizce hangi çalışma daha hoş ve amaca hizmet eder lütfen fikirlerinizi bekliyorum

ya ben syafayı galiba kullanmayı bilmiyorum asıl önemli olan resimleri ekyemedim
rCJdH.jpg

Dursun Yilmaz

🌱Yeni Üye🌱
Değerli arkadaşlar şimdi görünüyor aşağıda bir garip yükledim ama bir şekilde oraya koydum oradan değerlendiriseniz sevinirim

mailadresilazim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sececek olursam ortadaki pembe renklinin biraz daha ciddi olduğunu ve vurgulamak istediğiniz şeyi anlatacağından eminim ancak kartvizit çalışması biraz boş geçmiş ağırlık logolarda olmuş daha değişik bir tasarım isterseniz iyi olacaktır 1 inci logo hazır logolardan esinlenmiş 3 cu ise bebek koltuğunun etiketi gibi duruyor zayıf ama 2 güzel belki farklı renk skalası size birimler arasında geçiş bile sağlar kolay gelsin

Smyrnamed

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İşe yarar gbi görünen sonuncu, turuncu olan. Fakat onun da üzerinde çalışılması gerek.