Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

lojistik firması için logo

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
logolojistik.jpg

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kanguruyu görünce avusturyalı bir firma olarak düşünüyor insan.Çünkü avusturya ve kanguru bağdaşmış.Fakat renk ve tipografik olarak hoş olmuş.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kanguruyu görünce avusturyalı bir firma olarak düşünüyor insan.Çünkü avusturya ve kanguru bağdaşmış.Fakat renk ve tipografik olarak hoş olmuş.

Dil sürçmesi oldu herhalde.Avusturya değil de Avustralya olacak.

Renk uyumu hoş.Ancak çalışma küçük boyutta yüklendiği için sağlıklı yorum yapılamıyor.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
kanguru ne içiinn?

Kanguru yavrularını bilindiği gibi önde ki cebinde taşır. Canlıların yavrularını en güvenli yerde taşıdığını düşünerek bir lojistik firması olarak biz de gönderilerinizi en güvenli şekilde taşıyoruz mesajını vermek için kanguru kullandım.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
kanguruyu görünce avusturyalı bir firma olarak düşünüyor insan.Çünkü avusturya ve kanguru bağdaşmış.....
Migros da öyle o zaman.. :wink: (Avustralya tabii)

Bence kanguru, hele burada çizildiği şekliyle taşımacılığa gayet uygun bir sembol.

Kutluyorum.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
teşekkür ederim.

logoyu daha büyük boyutta yüklemek istedim ama yapamadım:( sorunu da anlayamadım:(

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com

teşekkür ederim öncelikle. Ama her kanguru kullanan firma Avustralya'lı bir firma olma olasılığını getirmesin bence aklınıza:) Bir taşıma şirketi ve kanguru kullanmak yerinde bir karar olarak gördüm ne kullandım.

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kanguru yavrularını bilindiği gibi önde ki cebinde taşır. Canlıların yavrularını en güvenli yerde taşıdığını düşünerek bir lojistik firması olarak biz de gönderilerinizi en güvenli şekilde taşıyoruz mesajını vermek için kanguru kullandım.

Verdiğiniz bu bilgiden sonra gayet mantıklı geldi.Teşekkür ederim.

Evet dilim daha doğrusu elim sürçmüş Avustralya olacak:smile:

ajansmert

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğru mantık,doğru çalışma,doğru renkler vs birçok doğrunun olduğu yerdende kalite ve başarı çıkıyor ayrıca öğrenci iken bu tür çalışmalara imza atıyorsanız,öğrencilik bittiğinde gaziantep te bünyemizde çalışabilirsiniz.başarılarınızın devamını dilerim.

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
doğru mantık,doğru çalışma,doğru renkler vs birçok doğrunun olduğu yerdende kalite ve başarı çıkıyor ayrıca öğrenci iken bu tür çalışmalara imza atıyorsanız,öğrencilik bittiğinde gaziantep te bünyemizde çalışabilirsiniz.başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederim cesaretlendirici yorumunuz için. Logoyu ilk yaptığımda ben de çok beğndim fakat daha sonra benzer mantıkta bir logo gördüm canım sıkılmadı değil. Ayrıca iş teklifi içinde teşekkürler her ne kadar Gaziantep bulunduğum şehre çok uzak kalsada:)