Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mac de gecmis internet adreslerini silmek

graphicer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar mac de google la yazdigimiz yazilari ve girdigimiz internet sitelerini nasil silebiliriz? yardimci olursaniz cok sevinirim.

simdiden tesekkurler

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi programla interneti kullanıyorsunuz ??

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Safari ise preferences'e gel
1-AutoFill-Other forms-edit-remove all' de.
2-Security-Show cookies-remove all' de.
Menüde History-Clear demeyi unutma

grafok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar ben yapamadım ya :( benim safarinin üsttte öle bişiş yok

king1230

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar mac'de rapshareden kesintisiz download yapapileceğim bi program varmı

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Bu konuda en güzel program bence Onyx. Mac kullanıcıları için tasarlanan program ayrıca ücretsiz.

Apple bilgisayarlarda sistem bakım için kullanılan yazılımlardan olan OnyX yeni sürümü sayesinde daha kararlı çalışabiliyor. Ayrıca sistem bakım haricinde internet geçmişi, ve günlüklerin silinme özellikleri de eklenmiş. Birden fazla Safari internet sayfası açık olduğunda uyarı sağlayan yazılım MAC OS kullanıcıları için vazgeçilmez diyebiliriz. Kurmuş olduğunuz programları kaldırmada sorun yaşıyorsanız OnyX 2.0 o sorunları da çözüyor. Sisteminde uyumsuzluk yaşayan ve kurduğu programları kaldırmada sorun yaşayan Apple kullanıcıları için oldukça uygun. Mac OS X 10.5 üstü sistemler için desteklenen yazılımı buradan indirebilirsiniz.

Download OnyX for Mac - OS X maintenance & optimization tool. MacUpdate Mac Optimizers Software Downloads

designer_designer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
safariye girdik ya hanı..yukarıda menüler var..orda safari var,tıkla reset safari..ve bitti :))))) şimdi yaparsın :wink: :tongueout: