Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

MAC de msn messenger konuşmaları nereye kayıt yapılıyor

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar ben mac'de msn kayıtları (4.0 kullanıyorum bu arada) nereye yapılıyor. Bilgisi olan lütfen bana yazsın ne olurrrrrr..:sadsmile:

Benzer konular

grifon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ı mac te msn die dosyann açılmıs olması gerekiyor oradan...

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
documents / microsoft data user / microsoft messenger history bu dizine bir bakın...

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Onu demiyorum. Diyelimki bir kişiyle sohbet ettiniz ve daha sonrada o konuşmayı yanlışlıkla kaydettiniz. (Ki kayıt yaparken herhangi bir yere kayıt sorulmadı) Save deyip. İşte o kayıt yapılan yer neresi? bulamadım bir türlü..

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
documents / microsoft data user / microsoft messenger history bu dizine bir bakın...

bu dediğiniz yere baktım ama orda yok. adım gibi eminim konuşmaları kaydettim ama nereye kaydetti bu bilgisayar anlamadım :sadsmile:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
spotlight preferences ( sağ üst arama düğmesine ) msn messenger ya da konuşmalarını kaydettiğiniz kişinin mail adresini yazın çıkar büyük ihtimalle.

dimur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
malesef o dediğinizi de yaptım ama yok olmadı. arama butonundan mail adresini ve isim üzerine aradım bulamadı.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
ordan aradıgınızda çıkmıyorsa belkide kaydetmemiştir o zaman.

horaburhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

bu dediğiniz yere baktım ama orda yok. adım gibi eminim konuşmaları kaydettim ama nereye kaydetti bu bilgisayar anlamadım :sadsmile:

siz msn'yi kurarken kaydet komutunu işaretlemişsiniz sanırım. Yoksa arkadaşın dediği yerden başka bir yere kayıt yapmazı imkansız. Yani msn niz siz kayıt et demeğiniz sürece kayıt etmiyor gibi. Başka bir yere kayıt etmesi mümkün değil bence..

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
MSN açıkken araç çubuğunda yani ELMA simgesinin yanında MSN Messanger yazarken üstüne tıklayın
Preferences e tıklayın sonra History'e tıklayın orda dosya yolu yazıyor olacak.
Kullandığınız versiyona göre değişeceği için en sağlıklı yol budur
ben MAC OS X 10,0,4 Tiger kullanıyorum bendeki ayarlarda bahsettiğim yerde Asla kaydetme (Never) seçeneğini seçtim kayıt yapmıyor.
Saygılarımla.