Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

marketler için ürün fotoğrafları lazım

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar hiper marketin ürün insertleri için ürün fotoğrafları lazım. yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu fotoğrafların size çalışmayı yaptığınız kişilerce özel olarak verilmesi lazım bildiğim kadarıyla çünkü inserte yazacağınız ürün bilgi(adı gramajı vs.) ve fiyatları bu fotoğraflarla uyuşmak zorunda + herhangi bir fotoğraf kullanamazsınız bu yüzden....

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mavitayfa cevabın için teşekkürler.
ama ben adamlara teklif hazırlıyorum. onlara sunabilmek içinde elimde somut bir materyal olması için böyle bir çalışma yapma niyetindeyim.muhakkak içinizde bu tarz şeyler yapanlar vardır bi zahmet yardımcı olurlarsa inanın çok makbule geçer.

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum grafiker19
gönderdiklerin için teşekkür ederim. Bunlar iyi ama 16 sayfa olacağı düşünülürse yeterli değil. Tekrar teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarında önemsemesi dileğiyle

grafiker19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elimde olan bunlardı kardeşim daha fazlası yok olursa mutlaka paylaşırım

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resim istemişsin elinde olan bir paylaşmış. Birazda sen çaba sarfet. <Flood yaparak bu inserti bitiremezsin. Yani elinde olsa bizden isteyeceksin şunu yapıverin diye. Yazışmalarından anladığım bu

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
16 sayfalık bir
çalışmanın tüm fotolarını bizden bekleyemessiniz araştırıp bulacaksınız yada enyakın markete gidip rica edip çekeceksiniz fotolarını.

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bahtınur 59 ve IV.MURAT haklısın ben tam olarak meramımı anlatamadım. özür dilerim. aslında 16 sayfalık çalışmanın ön ve arka kapakları bitti.iç sayfalardan ise 8. sayfaya kadar bitirdim. buraya kadar bulabildiklerimle gittim. ama şimdi ise yardıma gerçekten ihtiyacım var. herhalde ürünleri bir bir yazarak istesem daha mantıklı olacak gibi. Sizce?

gardenpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böyle insert yapılmaz güzel kardeşim..market'in talebi doğrultusundaki ürünleri gidip o markette resimlerini çekeceksin zamanla elinde ürün portföyünde genişleyecek..birazda kendin çaba göstermelisin uturduğunuz yerden olmaz bu işler

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar tabak içinde tavuk fotoğrafı lazım.Marka olursa daha iyi olur

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tavukcopydt3.jpg

tabaga sen oturtursun artık .cok buyk bir resim degil ama

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gelpcpc resimin için teşekkür ederim. ama ben bunu ürün katalogu veya insertu için hazırlıyorum. tabağa tavuğun pişmemiş hali lazım. Yine de teşekkürler inceliğin için. kolay gelsin

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Her yaptığınız işte burada fotoğraf isteğinde bulunmanız bana biraz garip geldi.
Teklif sunacağım demişsiniz, siz her teklife 16 sayfalık bir çalışma mı yapıyorsunuz? Daha teklifi vermemişsiniz bile, çalışmayı bitirdikten sonra müşteri vazgeçerse ne olacak?
Biraz arama yapın bence istediğiniz fotoğrafları bulursunuz (eğer çoğu grafiker gibi fotoğraf makinanızı alıp ürünün fotoğraflarını çekmeyecekseniz)

Kolay gelsin...

fotoyalniz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar çiğ pişmemiş satılmaya hazır tavuk fotoğrafı lazım hala tatmin edici bir şey gelmedi?