beratbaran
🌱Yeni Üye🌱
1- İstediğiniz boyutta yeni bir sayfa acın.. ben 1600 * 1200'e açtım
2. Açılan sayfaya Filter / Render / Clouds uygulayın
sonrasında aşağıdaki resimlerle adımları takip edin
sonra tekrar radial blur ekleyinn istediğiniz görüntüyü elde edene kadar... bazen bir kerede bazen iki kerede..
Layer i mizi duplicate ediyoruz
çoğalttığımız layera filter < disort < twirl e giriyoruz..Ve asağıdaki değerleri yazıyoruzz..
Bu layerin Modunu lighten yapıyoruz.
background layer ına geliyoruz ve filter < disort < twirl e geliyoruz...Amaount değerini -100 yapıyoruzz..Veya uygun gördüğünüz Sonucu yapablirsiniz..
Böyle bir görüntü cıkıyor..
Burası size kalmıs..İstiyorsanız renk verebilirsiniz..layerlara tek tek ctrl+u yapıyorz ve colorize kısmını secerek istediğimiz rengi uyguluyoruz....
ve işte benim ellerimden çıkan çalışmam
2. Açılan sayfaya Filter / Render / Clouds uygulayın
sonrasında aşağıdaki resimlerle adımları takip edin
sonra tekrar radial blur ekleyinn istediğiniz görüntüyü elde edene kadar... bazen bir kerede bazen iki kerede..
Layer i mizi duplicate ediyoruz
çoğalttığımız layera filter < disort < twirl e giriyoruz..Ve asağıdaki değerleri yazıyoruzz..
Bu layerin Modunu lighten yapıyoruz.
background layer ına geliyoruz ve filter < disort < twirl e geliyoruz...Amaount değerini -100 yapıyoruzz..Veya uygun gördüğünüz Sonucu yapablirsiniz..
Böyle bir görüntü cıkıyor..
Burası size kalmıs..İstiyorsanız renk verebilirsiniz..layerlara tek tek ctrl+u yapıyorz ve colorize kısmını secerek istediğimiz rengi uyguluyoruz....
ve işte benim ellerimden çıkan çalışmam
Moderatör tarafında düzenlendi: