Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 yılı geçkin süredir maxima makine kullanıyorum ve çok memnunum. Konica kafalar, arkadaşında dediği gibi uygun boya ile kullanıldığında pek sorun çıkartmıyor.
s.a. maxima 320 8 kafa 14 pkl konika kafa artı 10 kw güç kaynağı makinası ve bilgisayarı satıyorum sıfır aldım 2 ay oldu ortağımdan ayrıldığım için maddi sıkıntıdayım alan varsa hepsini bir arada satıyorum
selam flora 14pl 4 kütük sekiz kafa baskı makinesini satıyorum teknik servisi mevcuttur telefonunu verebilirim makina hava basınç sıstemı mevcut vodafone baskılarını cam gıbı yapıyorum ilgilenenlerle telefonda konuşabiliriz
dijital baski makinasi alacaksaniz bence beni dikkatlice dinleyin ; ilk once hangi model dusuncesinden once hangi baski standartlarinda kullankcaksiniz o onemli bence ilk once kafalar hakkinda bilgi alin 14 pl mi 42 pl vesailr seikomu konicami bunlar onemli ben konica alicam diyorsaniz bence daha yeni myjet turkiye distributorlugu alan firma var onlarara danisin size yardimci olurlar.
dijital baski makinasi alacaksaniz bence beni dikkatlice dinleyin ; ilk once hangi model dusuncesinden once hangi baski standartlarinda kullankcaksiniz o onemli bence ilk once kafalar hakkinda bilgi alin 14 pl mi 42 pl vesailr seikomu konicami bunlar onemli ben konica alicam diyorsaniz bence daha yeni myjet turkiye distributorlugu alan firma var onlarara danisin size yardimci olurlar.