Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mematiye biraz rütuş ...

biberkan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu amatör çalışmam hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim... daha iyi nasıl olabilirdi benimle paylaşırsanız sevinirim.:angel:

memati.png

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten amaç nedir? (Açtığınız başka bir konuda da sormuştum bunu)

İç açıcı, olumlu duygular uyandıran, pozitif çalışmalarınız da olur umarım.

biberkan

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşım amaç ne deyip duruyosun amacımı söyleyince için rahatmı edicek. amacım yaptığım photoshopun gerçekçiliğini, karşıda bıraktığı yavanlık yada gerçeğe yakınlık uyandırıp uyandırmadığını öğrenmek.. ha burası psikoloji forumu olsa ne ala sabaha kadar yazdıklarımızın çizdiklerimizin ne amaçla yazılıp çizildiğini, neye hitab ettiğini,derinliğini ruhunu konuşuruz

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Pekâla.. Fikrimi söyleyeyim o halde..

Eğer bu tür bir çalışmanızı, görülmesini istemediğiniz bir şeyin yanına, önüne asacak olursanız, o şeyi görmem.. Başımı çeviririm.. Son derece itici. (Diğer çalışmanız daha da itici)

Yadırgadığım konu şu;

Burada herkes, GÜZEL SANATLAR kapsamında eserlerini görüşlere açıyorlar. Herkes de, keyifle inceleyip, fikrini söylüyor.

Sizin çalışmalarınız bu anlamda aykırı geliyor bana..

Madem yorumlara açtınız, şahsi yorumum budur.

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
:)

Yazmis oldugunuz Mesaj cok kisa. Lütfen Mesajinizi Minimum karakter sayisina yükseltin. Minimum karakter sayisi 10 Karakterdir.

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
arkadaşım gerçekçilikten bahsediyorsan arka fon hariç kafa pürüssüz gerçekçi olmuş yalnız çok fazla yakma aracını kullanmışın bu konuda biraz daha çalış neyse tebrik ederim. Yaptığın iş güzel lakin iç ürpertici bi önceki çalışmana baktımda elim kolum titredi:) ilerde profesyonel korku filmleri posterleri yapabilirsin yaptığın işte başarılar diliyorum.

trvendetta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuşda arkafon batırmış hiç bişe anlaşılmıyor arkafondan

rukselfarcan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu amatör çalışmam hakkındaki fikirlerinizi alabilirmiyim... daha iyi nasıl olabilirdi benimle paylaşırsanız sevinirim.:angel:

memati.png

Memati görmesin alıp ona götürüp paylaşırdım ama adam kime sıkar bilmiyom :rofl: adamı ne hale sokmuşsun maşallah eline sağlık

unutmabeni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla benim hoşuma gitti hacı, nedicen onu bunu yapışşşşştır gelsin.. :D

derin deniz

🌱Yeni Üye🌱
bu ne arkadaşım yaa sen ne yapmaya çalışmışsın anlamdım ama hiç hoş bi çalışma olmamış... marifetini daha önmeli şeyler için kullanmanoı tavsiye edrim...

hisarweb

🌱Yeni Üye🌱
Bu gibi çalışmalarda gerekli. Bu yönde çalışmalarınıza devam ediniz. Biraz daha güzel olabilirdi