Yorumunuz için teşekkür ederim. Yaşlı adam Mesir Macununu ilk yapan Merkez Efendi'nin bir çeşit tasfiri ve orjinal illustrasyonda elinde Mesir macunu dağıtıyordu. Genel anlamda fikirlerime çok saygılı davranan bu müşterimin bardak konusundaki ricasını kıramadım. Sanırım piyasada benzer tepkiler oluşursa kendisininde fikri değişecektir.
Kuralları yine okumadığınız belli oluyor.
Bu durumu kasıtlı olarak yapmadığınızı düşünerek ben mesajlarınızı birleştirdim.
Yorumuma verdiğiniz cevaba karşılık:
Merkez Efendi nin elinde ki bardak bizim kültürümüze daha yakın olan bir bardak olsaydı belki müşteride memnun, benim gibi ayrıntı saplantısı olan insanlarda memnun olabilirmiydi acaba?
Bilindiği gibi kupa dediğimiz yukarıda ki çalışmanızda bardak olarak kullandığınız bu illustrasyon bir batı kültürüdür. O sakal ve cüppe ile bana çok fazla tezat gibi geldi...
Eğer bu çalışmanızla batı kültürüne bir gönderme yapıyorsak mükemmel bir gönderme olabilirdi. Fakat sizin de benden daha iyi bildiğiniz gibi ambalaj gönderme yapılacak bir ürün değildir.
Nüket hanımın da dediği gibi umarım sizi buralarda daha sık görebiliriz.Çalışmalarınız da başarılar dilerim.