Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mezuniyet davetiyesi için fikirlere ihtiyacım var!

ufuk|

🌱Yeni Üye🌱
değerli grafiker arkadaşlarım okulumuzun mezunuiyet töreni için davetiye tasarlamam lazım ben sadece bir kaç fikir istiyorum sizce ne tarz renkler kullnmalıyım şimdiden teşekkürler.
( yanlış anlaşılmasın sadece fikirlerinizi bekliyorum )

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Renk tasarımcının kendisine kaldığı gibi amacına da hizmet etmeli. Nasıl bir renk olduğuna siz karar vereceksiniz. Birde çalışmalarınızı görebilseydik belki biraz fikir verirdik. Ama bu durumda size söyleyebileceğim tek şey:

Güzel bir tasarım olmalı.

bilgisor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böyle bir şey olabilir mi ???

mezunrn5.jpg

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence sadece kep kullanarak bir davetiye yap mezuniyetin simgesi gibi bişi kep giymek :) sadece bir fikir

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
değerli grafiker arkadaşlarım okulumuzun mezunuiyet töreni için davetiye tasarlamam lazım ben sadece bir kaç fikir istiyorum sizce ne tarz renkler kullnmalıyım şimdiden teşekkürler.
( yanlış anlaşılmasın sadece fikirlerinizi bekliyorum )
arkadasım bence bir kac veya bir tane calısma yaparsın ondan sonra eleştiriler dogrultusunda fikir ednir guzel seyler cıkartırsın.emin ol burda yaptıgın her calısma hiçbir zaman eleştirisiz kalmaz.cok degerli ve yetenekli arkadaslarımız mevcut burda,eminim guzel seyler cıkartacagından.
birde gonderilen ornek calısma olmamıs decupesinde ve resim cozunurlugunde sorun var.iyi çalısmalar.

C-Ali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende güzel bir çerçeve her zaman logoyu ve okulu ortaya koyar çerçeve ile logo uyumlu olursa digerleri arkasından gelir misal düşün 2 mm kalınlında 20x15 lik bir çerceveye uygun düşer her neyse kalın çerçeveyin üstüne okul adı yada tarihi dört bir köşeye tam izalı süsler ortayada güzel bir el yazısı ile yazım yapılır sol tarafa okulun amblemi konur aşa ortaya yazı
bir altına yada üstüne brush script yazı karekteri ile isim varsa isim yazılır bir tane güzel çalışmam var istersen sana örnek tavsiye edebilirim çizgilerden uzak dur mezuniyet ciddi olarak görsellik kazansa daha güzel oturur yerine
yada ortaya TARİH MEZUNİYET VSVS oval bir şekilde yazılabilir bir çok fikir logo rengini söyle tasarım hemen cıkarabilirim yada logonu yada o bile yoksa iki ögrenci cliparti ile bunu halledebilirsin içerik yazısı ne oldugunu bilsem baya fikir sunabilirim

FRKPKR

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben bu işe yeni başlayan bi öğrenciyim bana program adı söyleyip yardımcı olrsanız çok sevinirim (şimdiden çook teşekkürler

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
fotografın çekim açısı bence çok güzel ama kalitesi kötü gibi duruyor. yine o fotogrfı kullanarak çok daha güzel şeyler yaratılabilir ;)