Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Mizanoğlu İnşaat Logosu

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar,
bir inşaat firması için hazırladığım logoyu burdan paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.
mizan.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet bncede sanki düz yazı gibi,birazdaha çalışmalısın bence,emeğ,ne sağlık,kolya gelsin.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık ancak ben de diğer arkadaşlar gibi logoyu amacıyla alakasız buldum. illa amacını göstermek zorunda mı derseniz hayır tabiki, ama o şekilde olması biraz daha iyi olurdu. özellikle arka fondaki çizim "fon boş kalmasın yeter" gibi yerleştirilmiş sanki. daha iyilerinin olacağına inanıyorum, iyi çalışmalar...

aras_529

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkürler bu logoyu bu site aracılığıyla logo isteyen bi firma için yaptım. Dedikleriniz doğru üzerinde fazla durmadım sadece deneme amaçlı, amacım acaba logoyu isteyen arkadaş bu tarz bir logo mu istiyor diye sormaktı. arka fondaki sarı yuvarlağı bende pek beğenmedim göze hoş gözükmüyor. ama diğer desen bence güzel, sanki modern mimari gibi bi yapısı var (ya da bana öyle gözüküyor :)... iyi çalışmalar herkese.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.

Elsi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne inşaatla ne logola alakası var bence...:)

ziya PAYZANOĞLU

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence allataki parlaklığıkla birlikte kalabalığı silerek ve uygun bir font seçimiyle daha vurucu bir logo yapabilrsin. ama inşaat ile alakası yok diğer arkadaşlara katılıyorum.