Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tipografi'nin sadece yazıları yanyana dizmekten çok başka bir yerde olduğunu anlatan çalışmalardan biri daha..Sizde yorumun bittiği yerdesiniz, yine çok başarılı bir çalışma. Araba çok yakışmış tam oraya Ellerinize sağlık..
Ustanın işine karışılmaz ama nacizane fikrim, modern art işin içinde typography de alt alanda aynı renklerde olsaymış tam olurmuş.. Ama herşeyden öte tebrik ediyorum..Yine güzel amacında bir çalışma..
Ustanın işine karışılmaz ama nacizane fikrim, modern art işin içinde typography de alt alanda aynı renklerde olsaymış tam olurmuş.. Ama herşeyden öte tebrik ediyorum..Yine güzel amacında bir çalışma..
Merakımdan soruyorum araba playmouth mu chevrolet mi ? 1967 model ünlü fransız arabasına benziyor çalışmana müthiş bir hava katmış. Ellerine sağlık Berk arkadaşım.
Merakımdan soruyorum araba playmouth mu chevrolet mi ? 1967 model ünlü fransız arabasına benziyor çalışmana müthiş bir hava katmış. Ellerine sağlık Berk arkadaşım.