Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Movie clip tıklayınca çalışsın(kod yardım)

fmelih-

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1-Bir movieclip resim var , tıklayınca büyüsün ve tekrar tıklayınca küçülsün istiyorum Flash8 actionscript3 kullanıyorum kodlar nasıl olmalı?

2-Movieclip 18 fps ile çalışıyorsa diğer bir movieclip i farklı bir fps ile çalıştırmak mümkün müdür?

3-Bir de resmin küçükken üstüne geldiğimde mouse nin büyüteç görüntüsü alması için ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Benzer konular

fmelih-

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birinci sorunun movieclip i hazır sadece kodunu yapamadım tıklayınca çalışsın olayı.

trvendetta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1-bak şimdi as2 yeni sayfa aç resim koy movie clip yap sonra windows >behaviors aç yaptını kaydet çıkıcak resmi aynı yere koy movie clip tıkla behaviors gel + bas movie clip>load graphic seç eventden de işte ayarını yapıcan nasıl açılcağını
not:root yazan yer den resmin cıkcağı yer ayarlıyorsun yapamazsan sölersin
2-hayır benim bildiğim hepsi 18 fps olur
3.maskeleme ile yapılıyor

fmelih-

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1-bak şimdi as2 yeni sayfa aç resim koy movie clip yap sonra windows >behaviors aç yaptını kaydet çıkıcak resmi aynı yere koy movie clip tıkla behaviors gel + bas movie clip>load graphic seç eventden de işte ayarını yapıcan nasıl açılcağını
not:root yazan yer den resmin cıkcağı yer ayarlıyorsun yapamazsan sölersin
2-hayır benim bildiğim hepsi 18 fps olur
3.maskeleme ile yapılıyor
Hocam şöyle düzelteyim şu kod
" on (rollOver) {
gotoAndPlay("basla");
}

on (rollOut) {
gotoAndPlay("bitir");
} "
yani mouse üstüne gelince movieclip in çalışmasını sağlayan kod bu peki tıklayınca çalışmasını sağlayacak kodun nasıl yazılması gerektiğini soruyorum teşekkür ederim.

trvendetta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir movieclip resim var , tıklayınca büyüsün ve tekrar tıklayınca küçülsün istiyorum Flash8 actionscript3 kullanıyorum kodlar nasıl olmalı?
böle yazıyordu ondan öle cevapladım tamm diğer soruna bakim yapınca cevaplarım