Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir çalışma, bence ön kapakta altta bulunan logoyu arkaya alabilirsin. Ayrıca daha önce de bir çok arkadasa belirttiğim gibi "Menu-Menü" değil "Mönü" olması gerek. Türkçeyi deforme etmeye gerek yok bence.
ön kapakta, alttaki logoyu kaldırıp menü yazısını biraz aşağı çekebilirsin.. 2 logo var önde.. ya da alttaki logoyu arkaya alabilirsin.. bunların dışında çok güzel çalışma..
Evet hiç o yönden düşünmedim, ama şu varki o konulara fazla takılmamak lazım, sonuçta bütün renkler evrensel değilmi, neden bu güzellikleri başkalarına maal edelim ki. Yeşil; logosundaki standart yeşil, kırmızı ve sarıda iştah açıcı renkler, dış kapakda kırmızı kullanmamın sebebi iç kısımda kırmızı kullandığım için bütünlük sağlaması açısından düşündüm.
görsel olarak güzel bir çalışma kapakta iki kere firma logosunu kullanmışsın ayrıca menü yazılımda ufak bir tasih var ve bence fazla yukarda duruyor menü içi ise bu kadar meteryal ile olabilecek en iyi görsellik olmuş
raiff çok hoş görünüyor yaa.. artık her sabah münevver'in önünden geçerken senin menüleri hatırlarım. hatta senin hatrına arada bi kahve içmeye bile gidebilirim. tasarımların hem sıcak hem de şık görünüyor. eline sağlık
güzel ve şık bi çalışma olmuş arkadaşım... gerçekten bakınca bile kalitesi okunuyo...elin dert görmesin...kolay gele arkadaşım...belki birgün toplanıp oraya gideriz...baya kalabalık olmuş bizim grup...
raiff çok hoş görünüyor yaa.. artık her sabah münevver'in önünden geçerken senin menüleri hatırlarım. hatta senin hatrına arada bi kahve içmeye bile gidebilirim. tasarımların hem sıcak hem de şık görünüyor. eline sağlık
gzel site tesadüfün daniskası ben munewer cafenin eski elemanıyım menü içeriği ararken tesadüfen rastladım siteye bn de diyordum bu gzel menüyü tasarlayan zevkli insanoğlu kim die demek sendin kardeşim ellerine sağlık:smile:
Bence de kapakta iki logoya gerek yok. Alttaki olmamalı. Onun dışında çok hoş ve sade. Menü kelimesi de Türk Dil Kurumunun sitesinde doğru görünüyor. Mönü değil yani.