Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Münevver Cafe Menü Çalışması...

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kapak:
munevvermenukapakla1.jpg

Menu İçi:
munevvermenui2sg1.jpg

Benzer konular

nev

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoş olmuş elinize saglık ...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma olmuş. fakat kapaktaki yazıda tırnaklı yazı kullanmamanızı ve iki yana yaslamamanızı öneririm;)

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Güzel bir çalışma, bence ön kapakta altta bulunan logoyu arkaya alabilirsin. Ayrıca daha önce de bir çok arkadasa belirttiğim gibi "Menu-Menü" değil "Mönü" olması gerek. Türkçeyi deforme etmeye gerek yok bence.

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renklerin uyumu ve görseller harika . emeğine sağlık arkadaşım. kolay gelsin

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
ön kapakta, alttaki logoyu kaldırıp menü yazısını biraz aşağı çekebilirsin.. 2 logo var önde.. ya da alttaki logoyu arkaya alabilirsin.. bunların dışında çok güzel çalışma.. ;)

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
şık bir çalışma,elinize sağlık.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bi çalışma olmuş ama kapakta zaten logoyu yukarda kullanmışsn aşağıdada kullanman gereksz.

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renkler çok güzel ama Türkiye'de yanlış anlaşılabılecek renkler
kırmızı sarı yeşil

Evet hiç o yönden düşünmedim, ama şu varki o konulara fazla takılmamak lazım, sonuçta bütün renkler evrensel değilmi, neden bu güzellikleri başkalarına maal edelim ki.
Yeşil; logosundaki standart yeşil, kırmızı ve sarıda iştah açıcı renkler, dış kapakda kırmızı kullanmamın sebebi iç kısımda kırmızı kullandığım için bütünlük sağlaması açısından düşündüm.

:handshake::handshake::handshake::handshake:

By.Selim

🌱Yeni Üye🌱
görsel olarak güzel bir çalışma kapakta iki kere firma logosunu kullanmışsın ayrıca menü yazılımda ufak bir tasih var ve bence fazla yukarda duruyor menü içi ise bu kadar meteryal ile olabilecek en iyi görsellik olmuş

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık çok şık bi çalışma ii bi mekan izlenimi bırakıyo renkler çok ii seçilmiş tasarım ve düzenlemede harika tebrikler..

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
ilk o cafeye gittiğimde şunu demiştım münewwer ..herşey asimile oluyo dedım ama oyle değil miş..
ellerıne saglık kardeşim.
işte orange farkı..:)

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim özkancım.... ""Orange"" Hehehe güzeldi. :)

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
raiff çok hoş görünüyor yaa.. artık her sabah münevver'in önünden geçerken senin menüleri hatırlarım. hatta senin hatrına arada bi kahve içmeye bile gidebilirim.
tasarımların hem sıcak hem de şık görünüyor. eline sağlık ;)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel ve şık bi çalışma olmuş arkadaşım... gerçekten bakınca bile kalitesi okunuyo...elin dert görmesin...kolay gele arkadaşım...belki birgün toplanıp oraya gideriz...baya kalabalık olmuş bizim grup...

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
raiff çok hoş görünüyor yaa.. artık her sabah münevver'in önünden geçerken senin menüleri hatırlarım. hatta senin hatrına arada bi kahve içmeye bile gidebilirim.
tasarımların hem sıcak hem de şık görünüyor. eline sağlık ;)

Teşekkür ederim :).
Kahvesi gerçekten çok harika tavsiye ederim., ZUCKER ve toplanıp gidelim bir ara...

elfilton

🌱Yeni Üye🌱
gzel site tesadüfün daniskası ben munewer cafenin eski elemanıyım menü içeriği ararken tesadüfen rastladım siteye bn de diyordum bu gzel menüyü tasarlayan zevkli insanoğlu kim die demek sendin kardeşim ellerine sağlık:smile:

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence de kapakta iki logoya gerek yok. Alttaki olmamalı. Onun dışında çok hoş ve sade. Menü kelimesi de Türk Dil Kurumunun sitesinde doğru görünüyor. Mönü değil yani.