Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bencede bu çalışma için mütaveziliğe gerek yok Yalnız penti kısmında; sağ üst köşede neden çırap yazıyor? doğrusu Çorap değil mi? Herşeye rağmen çok başarılı emeğine sağlık teşekkürler
Bencede bu çalışma için mütaveziliğe gerek yok Yalnız penti kısmında; sağ üst köşede neden çırap yazıyor? doğrusu Çorap değil mi? Herşeye rağmen çok başarılı emeğine sağlık teşekkürler
Fikrinize katılmıyorum. Güzel bir tasarım ama çok da başarılkı değil. Sol üst kösedeki player daha iyileştirilebilir. Birde bence bir web sitesinde ya oval köşeler kullanılmalı yada düz köşeler. İkisi birden kullanıldığında tasarım basitleşiyo sanki. Arayüzün şu durumu benden sadece iyi not alır ama geliştirilseki eminim geliştirecek ve eksiklerini düzeltecektir. Ozamam bende çok başarılı diyebilirim. İyi çalışmalar.
Fikrinize katılmıyorum. Güzel bir tasarım ama çok da başarılkı değil. Sol üst kösedeki player daha iyileştirilebilir. Birde bence bir web sitesinde ya oval köşeler kullanılmalı yada düz köşeler. İkisi birden kullanıldığında tasarım basitleşiyo sanki. Arayüzün şu durumu benden sadece iyi not alır ama geliştirilseki eminim geliştirecek ve eksiklerini düzeltecektir. Ozamam bende çok başarılı diyebilirim. İyi çalışmalar.
Size katılıyorum bu konuda. Bir tasarımcının bütün eksiklerini giderip kendi tarzına kavuşması çok fazla zaman ve çalışma gerektiren bir unsurdur. Hala bu konuda kendimi geliştirmek için gece gündüz çalışıyorum.
İlk bahsettiğim konuyu açarsak bir sitede kullanılacak bütün yapılarda tamamen bilgili olmak çok zor bir olay değildir önemli olan bir sahnede bütün bildiklerini eritip güzel bir tablo ortaya çıkarmak ki henüz gelişi güzel yapan biri olarak zamanla olacağını düşünüyorum