x black bıçak müşterilerin bire bir ölçüsünü verdikleri ve benimde bi doğrutuda çizdiğim bir bıçaktır.bu iş basıldı sorun çıkmadı fakat yazılar çok ve sığdırabilmek için belirli düzen içerisinde küçültmek durumunda kaldım, yazılar küçük olduğu için barkod size büyük gibi geldi sanırım 22x11mm.casmin emin ol şişesini gördüğünde nar suyu veya reçeli olarak algılamazsın(bende ilk defa nar reçeli duydum bu arada
) yorumlar için teşekür ederim arkadaşlar.
Operadevil69,(senin çalışmanı yerle bir etmek depil amaç, amaç daha iyiye ulaşmak ondan bunları soruyorum...)
hiç kimsenin bir diğerinin çalışmasını yerle bir etme lüksüne sahip olduğunu düşünmüyum burada fikir alıp verme amaçlı paylaşım için olduğumu düşünüyorum arkadaşım.neden degrada demişsin degrada yapmak istediğim için bu degradeyi verdim,beyaz sırıttığı için siyah yazdım baskıyıda göz önüne alınca siyah olmasını istedim, illustrator ve fotoğraf kullanmak yerine "el çizimi" nar kullanmak istedim doğal bir görünüm yansıttığını düşündüm,bıçakta çok değisiklik yaptılar ama kendi istedikleri bir bıçak.yorum fikir ve düşünceleriniz için tşk.