Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Nike

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
nikebygrantjohnowl6.jpg

nikeenvironmentprotectigs3.jpg

nikemeteorsadbykoston10zz4.png

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Harika görünüyorlar yaa! :) O ayakkabıların arkasındaki efektleri nasıl yapıyorlar ya merak ediyorum.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok iyiler gerçekten..En alttaki meteor çalışması ile ilgili forumda Photoshopta nasıl yapılacağı ile ilgili bir konu açılmıştı..Daha doğrusu bir link verilmişti orda anlatılıyordu..
Teşekkurler kasta

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çok iyiler gerçekten..En alttaki meteor çalışması ile ilgili forumda Photoshopta nasıl yapılacağı ile ilgili bir konu açılmıştı..Daha doğrusu bir link verilmişti orda anlatılıyordu..
Teşekkurler kasta

Nasıl meteor çalışması diye aradım yok ama. Phoshop derslerini bi karışlayayım o zaman. :angel:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
evet tüm efektel noktadan ''meteora'' kadar elde yapılıyor.... benzeri tasarımlar yapmak bizim elimizde;)

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu tarz çalışmalar her ne kadar göze hoş görünsede bir anlamı ve esprisi olmayan çalışmalar bu tür çalışmalarla sadece hava satarsınız başka birşey satamazsınız tasarım tasarımcıya değil herkese güzel gelmeli ve düşündürücü olmalı bu tasarımı bir tasarımcı olarak beğenebilrsiniz yada yapamıyorsunuzdur ne işlemlerden geçtiğini öğrenmek için merakınız olabilir ama çok basit işlemlerden geçiyor sadece sabır isteyen birşey ama tasarım o değildir yanlış düşüncelere yönelmeyin bunlar sadece stand ardına konulan, ürünlere dikkat çekebilmek için yapılan abartılı çalışmalar

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bu tarz çalışmalar her ne kadar göze hoş görünsede bir anlamı ve esprisi olmayan çalışmalar bu tür çalışmalarla sadece hava satarsınız başka birşey satamazsınız tasarım tasarımcıya değil herkese güzel gelmeli ve düşündürücü olmalı bu tasarımı bir tasarımcı olarak beğenebilrsiniz yada yapamıyorsunuzdur ne işlemlerden geçtiğini öğrenmek için merakınız olabilir ama çok basit işlemlerden geçiyor sadece sabır isteyen birşey ama tasarım o değildir yanlış düşüncelere yönelmeyin bunlar sadece stand ardına konulan, ürünlere dikkat çekebilmek için yapılan abartılı çalışmalar

tüm söyledikleriniz kısa bir adı var Reklam... Reklam olamadan ürün satamazsın

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
tüm söyledikleriniz kısa bir adı var Reklam... Reklam olamadan ürün satamazsın

elbette haklısın ama ben bu tür çalışmalar yapmayın demedim farkındaysan, genelde bu sitede kendine yön çizmek isteyen genç grafikerler var, sadece yanlış yönlenmesinler diye uyarı niteliğinde bir metindi benimkisi