Bir firmanın bayiiliğini aldım , kendi işimin temellerini yavaş yavaş atıyorum :)
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 6 Haz 2012 #1 Bir firmanın bayiiliğini aldım , kendi işimin temellerini yavaş yavaş atıyorum
Arif ARINMIŞ ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 1,719 Tepkime puanı 60 7 Haz 2012 #2 için için tebrikler logo kötü olmamış ama çok standart olmuş. artık heryerde gördüğümüzden farklı bir çalışma değil. eline sağlık
için için tebrikler logo kötü olmamış ama çok standart olmuş. artık heryerde gördüğümüzden farklı bir çalışma değil. eline sağlık
Safa Bugra Cil 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Mar 2012 Mesajlar 348 Tepkime puanı 1 7 Haz 2012 #3 Arif ARINMIŞ' Alıntı: için için tebrikler logo kötü olmamış ama çok standart olmuş. artık heryerde gördüğümüzden farklı bir çalışma değil. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok çok teşekkürler.
Arif ARINMIŞ' Alıntı: için için tebrikler logo kötü olmamış ama çok standart olmuş. artık heryerde gördüğümüzden farklı bir çalışma değil. eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok çok teşekkürler.