Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ofset ve Dijital Baskı Merkezine Grafik Tasarımcı

evo5

🌱Yeni Üye🌱
Hatay / İskenderun'daki Murat Sabah Ofset Baskı Merkezi'nde çalışmak üzere; Macromedia Freehand, Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator programlarına hakim olan, görsel yönü kuvvetli, grafik tasarımcı takım arkadaşları aranıyor.

İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki telefon numralarından veya mail adresinden iletişime geçebilirler.
Gsm: 0532 411 27 75 - 0326 621 05 05
e-mail: info@sabahofset.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

ela aysen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu kadar ozelliğin hepsini bi kişidemi arıyosunuz

evo5

🌱Yeni Üye🌱
bu kadar ozelliğin hepsini bi kişidemi arıyosunuz

Öncelikle belirteyim bu ilanı grafik tasarımcı arayan bir arkadaşım için açtım. Benimle bir ilgisi yok. Ayrıca bende bir grafik tasarımcıyım.

Bu kadar ÖZELLİKten kastınız yukarıdaki 4 tane programsa ve ben GRAFİK TASARIMcıyım diyorsanız biri Adobe Photoshop olmak şartıyla en az iki tanesini profesyonel olarak bilmek zorundasınız. Ayrıca İŞİNİZ GEREĞİ her halükarda yukarıdaki programlar hakkında fikir sahibi olmak zorundasınız. (Gelen işi açma, kaydetme, belki ufak bir düzeltme yapma vs.) Sonuçta burası geniş çaplı bir baskı merkezi. Siz tasarımınızı ister freehand'de, ister corel'de ister illustrator'de yaparsınız orası sizi ilgilendirir.

Sanırım bu da yeni bir klişe. "Bu kadar özelliği tek bir kişide mi arıyorsunuz?" Bence siz ya diğer bir çok ilanda istenilen özellikleri görmemişsiniz ya da çok abartıyorsunuz. :wink:

gani_gani

🏅Acemi Tasarımcı🏅
programlara hakim grafiker arıyorum demekle, bi üstte yazdıklarınız farklı şeyler.

ne yazıkki tasarımcıyım diyebilmek için Türkçeyi düzgün kullanıp anlatmak istediklerimizi hatasız anlatmamız da lazım :)